Mørklægningsgardiner

Vi følger myndighedernes anbefalinger om COVID-19

Vores showroom i Odense er fortsat midlertidigt lukket - indtil videre til den 28. februar 2021. Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge gardiner, tapeter, markiser og meget andet, når man ingen mulighed har for at komme forbi.

 
Derfor tilbyder vi, som vi altid har gjort, at komme hjem til jer med bilen fuld af udvalg, tekstilprøver og magasiner, så I kan blive inspireret hjemme i jeres egen bolig.
 
Bestil et uforpligtende besøg på tlf. 66 12 87 40 eller via info@merkur-gardiner.dk, og så finder vi vej til dig, med mundbind og håndsprit

Kom godt i gang
Bliv klædt på til den rigtige beslutning. Når vi kender dine ønsker, rådgiver vi dig om mulighederne og præsenterer udvalget.

Vi har god tid til at finde frem til den rigtig ide, og det er naturligvis helt uforpligtende. Det afgørende er, at du føler dig tryg ved din beslutning, så farver, materialer og funktion går op i en højere enhed.

Kom godt i gang sammen med en af vores konsulenter, der hjælper dig til at få overblikket. Merkur Gardiner gør det nemt at være kunde. Vi tager tingene skridt for skridt i dit tempo.

 

Besøg os i vores showroom i Odense og find ny inspiration. Eller kontakt vores konsulent på 6612 8740 og book en tid.

 

Åbningstider i Odense: man-tors    
fredag
lørdag

09.00-17.00
09.00-16.00
Lukket