Book en aftale!

Merkur Gardiner er fysisk placeret i Odense, hvor vi har vores showroom og kontor. Vores konsulenter kommer nemt rundt til hele Danmark, og faktisk hænger vores solafskærmning i alle Danmarks fem regioner. Det passer altså, når vi siger, at vi også kan finde vej hjem til dig. Du er selfølgelig altid velkommen til at besøge os på egen hånd i vores showroom og se vores store udvalg på tæt hold.

Book en gratis og
uforpligtende aftale her!

Jeg vil gerne?

prøver

Book en aftale!

Uanset destination er Merkur Gardiner til inspiration

Årsagerne kan være mange – du har ingen bil, bor langt fra Odense eller ønsker at være i dit hjem, når du skal vurdere, hvilke solafskærmningsløsninger passer bedst til dit hjem. Det har vi, Merkur Gardiner, fuld forståelse for, og derfor kan du altid regne med et uforpligtende besøg af os. Om du er bosat på Fyn, Sjælland eller i Jylland spiller ingen rolle, vi skal nok nå frem til dig. Du kan bestille et besøg via telefon eller mail, og så arrangerer vi sammen dato og tid for besøg, så det passer ind i din kalender.

Book en aftale!

Magasiner og prøver til hjemmebrug

Når vi kommer på besøg tager vi altid forskellige prøver med af det, som du godt kunne tænke dig at se og vide mere om. Så uanset om det er lameller, persienner eller tekstiler, du vil se nærmere på, så pakker vi bilen fuld af prøver, farver og magasiner, som du kan låne, imens du overvejer muligheder og løsninger.

Magasiner

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

måltagninger

Book en aftale!

Gratis måltagninger

Merkur Gardiner op meget op i kvalitet og god service. Vi er meget omhyggelige og har et blik for detaljen – derfor tilbyder vi at komme hjem til vores kunder og tage mål helt gratis. På den måde sikrer vi, at vores kunder får total skræddersyet løsninger til deres hjem, da mange huse er unikke fra hinanden, og vi får selv følelsen af at yde den gode service, som vi gerne vil give vores kunder.

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Skip to content