Gulvtæpper

Hos Merkur Gardiner har vi gulvtæpper til alle hjemmets rum – både funktionelle til at skåne trægulve og isolere for kulde med, og smukke, elegante gulvtæpper til at skabe den rette afslutning på boligindretningen. Vores tæppekollektioner byder på et væld af farvemuligheder, materialevalg og spændende strukturer, så du finder masser af inspiration til dit nye gulvtæppe i vores showroom.

1.-Skab-stemning-med-et-loest-gulvtaeppe

gulvtæpper

Skab stemning med et løst gulvtæppe

Tæpper kan være praktiske i forhold til at passe på sart gulv, skabe gulvvarme og hjælpe på akustikken, og så kan tæpper også have en dekorativ funktion. Gulvtæpper bidrager til hygge og varme, og med det helt rette gulvtæppe kan det også være interiørindretningens prikken over I’et. Hos Merkur Gardiner leverer vi løse gulvtæpper efter faste mål eller efter dine unikke mål, så det bliver designet til dit hjem. Vores standardmål starter fra 150 cm og op til 500 cm. Hele vores tæppeudvalg er fra brandet Jab, som er af høj kvalitet.

gulvtæpper

Få skræddersyet dit nye gulvtæppe

Du kan selv helt bestemme størrelsen på dit gulvtæppe, hvilken farve, glat eller ruhåret struktur og hvilken facon, tæppet skal være i og så kan du vælge mellem læder, et dekorativt søm eller et enkelt bånd, som kantebånd til dit gulvtæppe. Hos Merkur Gardiner leverer vi nemlig gulvtæpper efter de mål, du ønsker dit gulvtæppe skal være. Så om du er på udkig efter løse gulvtæpper, løbere, runde, kvadratiske, eller det klassiske gulvtæppe til under sofabordet, så kan vi hjælpe dig med tekstur og farvevalg. Vi hjælper naturligvis også med at måle op, så du får lige det gulvtæppe, du har i tankerne.

2.-Få-skraeddersyet-dit-nye-gulvtaeppe

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Gulvtæppe af god kvalitet

gulvtæpper

Gulvtæpper af god kvalitet

Jabs forskellige tæppekollektioner er kendetegnende på deres gode komfort og mange spændende varianter som naturtæpper, luksuriøse, fløjlsbløde, langhåret og glatte gulvtæpper og de kommer i et væld af farver. Derudover har gulvtæpperne også flere funktionelle egenskaber, de er nemlig skridsikre med deres særlige bagbeklædning, flere af gulvtæpperne er velegnede til at ligge på trapper, de er antistatiske og så er de slidstærke, så du får et gulvtæppe, der holder i mange år.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content