Foldegardiner

Skab en hyggelig solafskærmning med foldegardiner, der med sine bløde former skaber en afslappet stil samtidigt med, at du får et behageligt lysindfald, når de er rullet ned. Foldegardiner fås i et væld af farvekombinationer og materialevalg, og de har en lang holdbarhed, så du får gardiner, der holder i lang tid.

foldegardiner

Foldegardiner

Mangfoldige løsninger

Foldegardiner, også kendt som liftgardiner, giver effektiv solafskærmning samtidigt med, at folderne giver rummet et blødt udtryk til boligindretningen. Hos Merkur Gardiner kan du vælge mellem transparente, almindelige og mørklæggende tekstilstoffer til din foldegardiner. Lad foldegardinerne folde din stil ud.

Foldegardiner

Skab en blød stemning med foldegardiner

Foruden at skærme for lysindfald og indkig, er foldegardiner også en god løsning til skabe stemning med. Med gardinets bløde folder får rummene en afslappet stil og foldegardinerne frembringer en hyggelig atmosfære til alle hjemmets rum. Dermed er foldegardiner et godt alternativt til fortræksgardiner til at skabe de bløde linjer i indretningen.

foldegardiner
foldegardiner

Foldegardiner

Foldegardiner til forskellige vinduer

Oftest hænger foldegardiner i almindelige vinduespartier, både store og små, og nogle i kombination med fortræksgardiner på hver sin side af vinduespartiet. Derudover passer foldegardiner også til ovenlysvinduer, hvis du ønsker et mere blødt udtryk end det traditionelle rulle- eller plisségardin.

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere

Foldegardiner

Fold fantasien ud

Hos Merkur Gardiner er der mange kollektioner, brands og designs at vælge imellem, når du skal finde tekstilet til lige præcis dit foldegardin. Vi har ensfarvede, mønstrede og motivfyldte tekstiler og alt fra velour til hør at vælge imellem, så du kan finde dit unikke tekstil. Vi sørger for at sy dit nye foldegardin til dine vinduers mål, så du får en skræddersyet løsning til dit hjem.

foldegardiner
foldegardiner

Foldegardiner

Æstetisk mørklægning

Ønsker du, at mørklægningsgardinet skal være en synlig del af indretningen, anbefaler Merkur Gardiner foldegardiner. De bløde folder giver et afslappet look, når gardinet er trukket op, og mørklægningseffekten når gardinet er trukket helt ned. Du kan vælge imellem mange forskellige mørklægningstekstiler, som vi syer om til dit foldegardin. Skulle dit blik falde på et almindeligt tekstil, kan vi sy et mørklægningsfoer på bagsiden af tekstilet, så du stadig får samme mørklægningseffekt.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Foldegardiner

Fold gardinerne ud med kædetræk eller fjernstyring

Foldegardiner fra Merkur Gardiner kan betjenes med almindelige kædetræk, som installeres i højre eller venstre side, eller betjenes med en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tabletenhed. Vores motoriserede foldegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som kan downloades til både IOS og Android enheder.

foldegardiner

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content