Lamelgardiner

Lamelgardiner er en af markedets mest fleksible løsning til solafskærmning. Med sine unikke lodrette striber, kan lysindfald og indkig justeres efter behov, og du kan skærme af for omverden helt og delvist med gardinets rotationsfunktion, der nemt drejer lamellerne. Lamelgardiner kommer i mange farver og bredder, så du finder helt sikkert et lamelgardin til din smag.

lamelgardiner

lameller

Lamelgardiner til enhver vinduesform

Til store vinduespartier og panoramavinduer passer lamelgardiner godt ind, da lamellerne kan helt eller delvist skærme for sol og indkig. Derudover passer lameller godt til specielle vinduesformer som karnapper, trekantede eller til vinduer med buet eller skrå topkarm, da lameller glider nemt på de buede eller bukkede skinner. Dermed er lamelgardiner et oplagt valg til huse og vinduer med unikke vinkler.

lameller

Lysfald og afskærmning i én

Lamelgardiner er en fleksibel løsning til vinduer, hvor der skiftes mellem skarpt sollys og mere mørke, da en enkelt rotation af lamellerne kan veksle mellem komplet afskærmning til delvist udsyn. Dertil kan lamelgardiner også køres helt ud til siden af vinduespartiet, så der bliver fuldt udsyn. Med denne mulighed for at justere på lysindfald, afskærmning og åbenhed, gør lamelgardiner til en meget fleksibel gardinløsning. Der er mange muligheder med de stilrene linjer.

lamelgardiner
Stue med sofa og lamelgardiner for de store vinduer

lameller

Skræddersyede lamelgardiner

Hos Merkur Gardiner tager vi højde for, at vinduespartier er forskellige, og derfor leverer vi lameller, der er skræddersyet til dit hjem. Vi syer standardlameller, som betyder, at lamellerne er lige lange, og vi syer lameller med forskellige længder, eksempelvis lameller, der både skal dække en havedør og vinduer over en vindueskarm, som får højden til at variere. Lamelgardiner fås i mange forskellige farver, mønstre, størrelser og typer af tekstiler. Merkur Gardiner kan levere transparente, semitransparente og mørklægningslameller, alt afhængigt af, hvor stort dit behov er for at afskærme for sol- og gadelys.

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere

lameller

Sammenkoblede og frie lameller

I bunden af lamellerne kan man vælge mellem indsvejsede bundvægte med kæde, som betyder, at lamellerne er sammenkoblet til hinanden, eller indsvejsede bundvægte som hænger frit ned fra skinnen. Hvis lamelgardinerne går helt ned til gulvet, anbefaler Merkur Gardiner lameller med indsvejsede bundvægte til hjem med små børn og kæledyr, så de går fri af kæder.

lamelgardiner
lamelgardiner

lameller

Bredde og smalle lameller

Merkur Gardiner forhandler fire størrelser af bredden på lameller: 63, 89, 127 og 250 mm lamelbredde, kan du vælge imellem. Når du skal vælge, hvilken bredde, der passer til dit behov, anbefaler vi, at du tænker over dybden på din vindueskarm og hvor meget udkig, du har behov for, når lamellerne er åbne. Jo bredere lamellerne er, jo mere afstand er der mellem de enkelte lameller, og dermed mere udsyn og lysindfald. Hos Merkur Gardiner har du mulighed for at se de forskellige bredder og vurdere, hvilken løsning, der passer bedst til dit hjem.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

lameller

Mørklægning med lameller

Lamelgardiner kan skærme helt og delvist af for omverdenen og lys, og lameller kan også fungere som komplet afskærmning af lysindfald. Med mørklægningslameller får du et mørkt rum uanset tiden på dagen, og kan med rotationsteknikken selv afgøre graden af lysindfald i solskinstimerne.

Mørklægningsgardiner
Brug-lameller-til-rumdeling

lameller

Brug lameller til rumdeling

Er pladsen lille og behovene store, kan lamelgardiner være en god løsning til at dele rum op. Lameller som rumdeling giver en stor fleksibilitet i indretningen i forhold til reoler eller skillevægge, da man kan køre lamellerne frem og tilbage efter behov. Eksempelvis kan man skærme kontorpladsen fra soveværelset, med et lamelgardin.

lameller

Manuel og motoriserede betjeningsløsninger

Lamelgardiner kan betjenes nemt med snor- og kædetræk, eller du kan vælge den motoriseret løsning, hvor lamellerne kan rotere, eller køres til siden eller for vinduespartiet via en fjernbetjening eller app. De fjernstyrede lamelgardiner er uden snor eller kæde, og komfortable med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch.


Vi hjælper dig med om du skal have højre eller venstrebetjening. Uanset, hvilken siden dit kæde- eller snoretræk eller trådløse motor sidder i, kan lamellerne køres helt ud til højre eller venstre side, eller deles på midten, så der er lameller i begge sider af vinduespartiet.

Manuel-og-motoriserede-betjeningsloesninger

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content