Mørklægning

Mørklægningsgardiner er den ultimative afskærmning for lysindfald, så du får et helt mørkt rum. Mørklægningsgardiner fås i mange former, om du foretrækker dem som lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner, plisségardiner eller tekstiler. Fælles for alle løsninger er, at vores mørklægningssortiment er i høj kvalitet og du kan vælge blandt mange farver, motiver og mønstre.

Mørklægningsgardiner

MØRKLÆGNING

Mørklægning til den enkelte smag

Hos Merkur Gardiner kan du vælge at få mørklægning som plisségardin, fortræksgardin, lamelgardin eller rullegardin. Med de mange forskellige muligheder for mørklægning, følger også mange muligheder for udseende og størrelser. Vi har et stort udvalg af ensfarvede, mønstrede og mørklægninger med motiver på, så du kan finde den løsning, der passer lige præcis til din bolig.

MØRKLÆGNING

Praktisk og æstetisk mørklægning

Et mørklægningsgardin har det primære formål at mørklægge et rum ved at skærme for lysindfald. Selvom det er en forholdsvis praktisk funktion, kan mørklægningsgardiner stadig være en æstetisk løsning. Mørklægningsgardiner fås i andre farver og stilarter end det klassiske sorte, da det er tætheden i vævningen, som afgør graden af mørklægningen. Hos Merkur Gardiner kan du både få lyst og mørkt mørklægningsvæv, så du får lige præcis den mæthed, som passer til dit behov, uden at skulle gå på kompromis med udseendet.

Mørklægningsgardiner
Mørklægningsgardiner

MØRKLÆGNING

Komplet mørklægning med skinner

Om du har behov for totalmørklægning til soveværelset, hjemmebiografen, eller kontoret, så anbefaler Merkur Gardiner rullegardiner eller plisségardiner, som kører på en skinne og monteret i en kassette. En skinne er monteret på begge sider af et vinduesparti, og dermed vil et rulle- eller plisségardin lukke helt tæt, når gardinet er rullet ned, da det afskærmer fra side til side og top til bund. Et rullegardin har børster i bunden til at afskærme komplet og et plisségardin lukker helt tæt, når det klikkes fast i bunden og toppen.

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere

MØRKLÆGNING

Brug tekstiler som mørklægning

Ønsker du, at mørklægningen skal være en synlig del af indretningen, kan et fortræksgardin være en god løsning. Med et fortræksgardin syet af mørklægningstekstil, kombinerer du både funktionalitet og æstetik i én. Mørklægningstekstiler kan hænge på en skinne eller gardinstang og kan trækkes for og tilbage efter behov. Tekstilerne kan sys med rynkebånd foroven og dermed ligne et ganske almindeligt fortræksgardin. Hos Merkur Gardiner forhandler vi mørklægningstekstiler, der består af to lag gardinstof eller tekstiler, hvor bagsiden er stoffet har en særlig beklædning, der afskærmer for lys. De to forskellige tekstilløsninger afhænger af, hvor meget lysafskærmning, du har behov for.

Mørklægningsgardiner i tekstil i soveværelse
ovenlysvinduer

MØRKLÆGNING

Mørklæg dine ovenlysvinduer

Fra særligt de skrå- og vandrette vinduer kommer der et godt lys ind i boligen. Til at skærme for lysindfald, er mørklægningsrullegardiner eller -plisséer en effektiv løsning til forskellige tagvinduer. Både rulle- og plisségardiner kører på en skinne, som lukker helt tæt og holder alt lys ude.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

MØRKLÆGNING

Længere nætter med mørklægning til børneværelset

Med mørklægningsgardiner til børneværelset er det nemmere at fastsætte sovetider for de mindste. Hos Merkur Gardiner finder du mørklægningstekstiler og rulle- og plisségardiner med spændende motiver på, der passer både til drenge og piger.

mørklægning
Manuelt betjente rullegardiner

MØRKLÆGNING

Motoriseret og manuel betjening

Rulle- og plisségardiner som mørklægningsløsninger, kan betjenes både manuelt med kædetræk eller via en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tablet, hvor du kan vælge mellem flere strømforsyninger, kontrol med timer og sensorfunktioner og andre smart home indstillinger. Merkur Gardiners udvalg af motoriserede rullegardiner og plisségardiner er kompatible med Brel Home og Somfy TaHoma® switch.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content