Rullegardiner

Rullegardiner er karakteriserede ved deres helt enkle udseende og stramme struktur, som giver et stilrent udtryk til boligen. Rullegardiner er en klassisk løsning til at skærme af for sollys og indkig, og de fås i et væld af nuancer, farvekombinationer og mønstre – så du kan sagtens rulle fantasien ud.

Den-stilfulde-loesning

rullegardiner

Den stilfulde løsning

Rullegardiner er en enkel løsning, da gardinet er helt stramt og giver rene linjer til boligindretningen. Rullegardiner kan fås både som ens- og multifarvede og med mønstre på, så der findes helt sikkert et rullegardin til netop din bolig. Rullegardiner kan monteres så de sidder tæt på vinduet, så når rullegardinet er trukket ned, kan du stadig nyde de ting, du har stående i din vindueskarm.

rullegardiner

Skræddersyede rullegardiner til dit hjem

Hos Merkur Gardiner leverer vi rullegardiner efter dine mål, så du kan altid få rullegardiner, der passer til din bolig. Foruden, at du vælger det tekstil, som skal skræddersyes til dit rullegardin, kan du også tilvælge dekorationsbånd og specialsyede kanter, som gør dit rullegardin mere unikt. Dermed er rullegardiner en god mulighed til at specialdesigne solafskærmning i dit hjem.

Rullegardiner for vinduet i moderne stue
Rullegardiner i skinner monteret på skråt tagvindue

rullegardiner

Brug rullegardiner som mørklægning

Til helt tæt mørklægning af et rum, anbefaler Merkur Gardiner et rullegardin, som kører på en skinne og monteret i en kassette. På den måde sikrer du, at intet lys slipper ind i toppen eller på siden eller bunden af rullegardinet, fordi det er tætlukket. 

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere

rullegardiner

Duo Rolleren – det fleksible gardin

Duo Rolleren er et unikt gardin, som kombinerer det bedste fra persienner og rullegardiner i ét gardin. Duo Rolleren består nemlig af to lag stof med henholdsvis synlige og transparente striber, som regulerer lysindfaldet, afhængigt af, hvordan du har indstillet striberne til at overlappe hinanden. Du kan vælge dine Duo Rollers fra flere forskellige brands og i forskellige farver og designs. Fælles for alle Duo Rollers er, at de bliver skræddersyet til dine vinduer.

Flot dobbelt rullegardin med stor lysgennemtrængning
Dobbelte rullegardiner i en lys og moderne stue

rullegardiner

Leg med lyset med Duo Rollers

Med Duo Rollers skiftevise vævninger af synlige og transparente striber, kan du justere på lyset på en helt ny måde. Duo Rollerens striber gør det muligt at indstille lysindfaldet til tre funktioner: Helt åben, delvist åben til helt lukket. Med Duo Rolleren kan du bestemme mængden af lysindfald, som passer til dit behov.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

rullegardiner

Rullegardiner med manuel betjening

Rullegardiner fra Merkur Gardiner kan betjenes med kædetræk, der kan farvekoordineres med rullegardinets farve, eller med en metalkæde. 

Er du til det helt enkle udtryk, kan du vælge cordless®-løsningen, som er helt uden snore og kædetræk. Med cordless® kan du trække rullegardinet op og ned med et lille greb på bundlisten, og på den måde styrer du selv afskærmningen af indkig og sollys. Derudover er cordless® en børnevenlig løsning, da der er ingen snore eller kæder, de kan få fingrene i.  

Closeup af et kædetræk på et rullegardin
Moderne lyst og enkelt køkken med blåt rullegardin

rullegardiner

Betjen rullegardiner nemt med motorbetjening

Vælg den motorbetjente løsning, hvor rullegardinet kan justeres op og ned via en Somfy-fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tabletenhed. Den motorbetjente løsning giver også mulighed for at sætte timer på, så rullegardinerne justerer sig selv i løbet af dagen eller når du er på ferie. Vores motoriserede rullegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content