Puder

Puder giver stemning til sofaer og lænestole, og de er en nem måde at skabe forandringer til boligindretningen med. Om det skal være pyntepuder eller puder til at give god komfort, så er puder med til at skabe hygge og varme. Lad dig inspirere af formerne og designs hos Merkur Gardiner, der spænder bredt fra ensfarvede til spændende motivfyldte puder.

Dekorative puder

puder

Dekorative puder til boligindretningen

Puder kan give god komfort til sofaen, sengen eller lænestolen med den rette støtte, og de kan også helt enkelt fuldende indretningen dekorativt. Hos Merkur Gardiner kan du vælge blandt et stort udvalg af puder – vi har alt fra det klassiske, som helt enkle i lyse, skandinaviske toner til de moderne mønstrede og spraglede farver. Nye puder er en nem måde at skabe forandringer i interiørindretningen med – en ny farve eller struktur kan forny hjemmets udtryk.

puder

Design din egne puder

Hos Merkur Gardiner syer vi selv puderne, og derfor tilbyder vi at skræddersy puderne til dit hjem. Du kan helt selv vælge størrelsen på dine puder og hvilke tekstiler, de skal ombetrækkes med – du designer puderne helt som du vil have dem. Det gør skræddersyede puder til en ret fleksibel løsning, og du finder helt sikkert et eller flere tekstiler i din smag, med vores udvalg på over 50 forskellige brands. Alle vores puder er syet med en diskret lynlås, så du kan tage betrækket af og vaske og stryge det.

Dekorative puder i en sofa

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Dekorative puder på en seng

puder

Puder i forskellige tekstiler

Vi hos Merkur Gardiner opdaterer løbende vores pudesortiment, så vi altid har et varieret udvalg og kan tilbyde de nyeste trends. Du kan få puder med forskellige betræk som bomuld, velour, hør, polyester og andre tekstiler, afhængigt af hvilken struktur, der passer til din boligindretning. Kombinér puderne i forskellige kontraster og størrelser for et unikt udtryk og sæt farverne i spil på din helt egen måde.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content