Sidemarkiser

Med en sidemarkise får du mulighed for at nyde solen på terrassen uden at være genereret af kølig vind. Sidemarkiser er ideelle til at skabe læ for sidevind og skærme af til naboer, veje eller bare indkig. Du kan skabe en lille oase med en sidemarkise, som du kan få i et væld af farver, strukturer og mønstre.

Sidemarkiser

SIDEMARKISEr

Sidemarkiser giver læ og afskærmning

En sidemarkise fungerer som en lodret markise, som du manuelt trækker ud af kassetten på muren og sætter fast på et beslag eller på en fritstående stolpe. Med en sidemarkise skærmer du af for blæst og indkig fra siden, imens du bevarer sollyset fra oven. En sidemarkise er den ideelle løsning for dig, som vil have så mange timer på terrassen som muligt samtidigt med, at du kan få en lille oase for dig selv.

sidemarkiser

Skab læ, hvor du har lyst

Sidemarkiser er en fleksibel løsning til at skabe læ med, da hel/halvkassetten kan monteres på stort set enhver mur, så du får læ lige dér, hvor du kunne tænke dig det. Du kan vælge at have et fastgjort beslag, som du klikker sidemarkisen fast med når du trækker den ud, eller en stolpe på en granitplade, som fleksibelt står, hvor du vil have den. Så kan du afhængigt af afskærmnings- og læbehov, flytte rundt på stolpen. Sidemarkisen kan let trække sig tilbage i hel/halvkassetten, hvor den er beskyttet mod vind og regn, og så Hel/halvkassetten også nemt tages ned fra vægbeslagene, så den kan opbevares i garagen, skuret eller indenfor i løbet af vinteren.

pergola og sidemarkise

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Sidemarkiser

sidemarkiser

Kombinér sol- og vindafskærmning

En almindelig terrasse- og altanmarkise skærmer for sollys og dug, og en sidemarkise skærmer for vind, og du kan faktisk kombinere de to for at få den ultimative sol- og vindafskærmning. Hos Merkur Gardiner kan vi tilbyde en skråklippet sidemarkise, så den passer til hældningen på din terrasse- og altanmarkise, når den er rullet ud. På den måde kan du skabe en heldækket terrasse.

sidemarkiser

Skræddersyet sidemarkise

Hos Merkur Gardiner er der mange kollektioner, brands og designs at vælge imellem, når du skal finde tekstilet til lige præcis dit foldegardin. Vi har ensfarvede, mønstrede og motivfyldte tekstiler og alt fra velour til hør at vælge imellem, så du kan finde dit unikke tekstil. Vi sørger for at sy dit nye foldegardin til dine vinduers mål, så du får en skræddersyet løsning til dit hjem.

Sidemarkiser

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Sidemarkiser

sidemarkiser

Skærm af med den rette markisedug

Du kan få din sidemarkise i et væld af farver og mønstre. Er du til komplet afskærmning, er en farveholdig markisedug et godt valg, og vil du gerne have udsyn samtidigt med, at du sidder i læ, er en transparent dug denne rette løsning for dig. Uanset præferencer finder du helt sikkert en markisedug efter din smag blandt vores 200 forskellige duge. Hele vores sortiment af markiseduge er OEKO-TEX® certificeret, så du kan trygt vælge en dug uden skadelige farvestoffer eller kemikalier. Alle duge er slidstærke og robuste mod sollys, regnvejr og svingende temperaturer.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content