Terrasse- og altan markiser

Drømmer du om et udendørsrum, hvor du kan slappe af i skyggen, nyde grilmaden uden at blive blændet og forlænge de lyse sommeraftener? Med en Markilux markise kan du skabe et grønt fristed på din terrasse eller altan, hvor du kan finde ro og komfort i harmoni med naturen.

Terrasse med skyggende markise

Terrasse- og altan markiser

Tysk design og kvalitet i fokus

Markilux markiser er synonyme med tysk design og funktionalitet af højeste kvalitet. Hver markise er fremstillet af holdbare materialer og gennemgår omhyggelig kvalitetskontrol, så du kan være sikker på, at din markise holder i mange år fremover.

Markilux-markiser til terrasser og altaner tilbyder den perfekte kombination af skygge, komfort og beskyttelse. I solrige timer kan du nyde skyggen under markisedugen, mens den også beskytter mod duggen om aftenen. Dette er perfekt til grillaftenerne, drinks med vennerne eller til når du bare gerne vil nyde aftenerne i godt selskab på terrassen.

Terrasse- og altan markiser

Forlæng aftenerne med en markise

Med en markise forlænger du de udendørs oplevelser ved at beskytte dig og dine møbler mod duggen og samtidig giver en markise mulighed for belysning under den. Så selv når solen går ned og det begynder at blive køligt, er der ingen grund til at rykke indenfor, du kan stadig nyde dit udendørsområde under markisen. Med indbyggede spotlys i kassetten kan du forlænge dine udendørs aftener og skabe en hyggelig stemning, mens markisen giver dig beskyttelse mod duggen. Dermed har en terrassemarkise både en isolerende effekt og lys til at give dig flere timer til at nyde dit udendørsareal i godt selskab.

markise
markise

Terrasse- og altan markiser

Giv lejligheden flere kvadratmeter med en altanmarkise

Til en lejlighed eller til en anden boligform uden mulighed for udgang til have eller terrasse, er en altanmarkise en god løsning til at skabe uderum med. Forlæng sommerdagene med en altanmarkise, der giver dig skygge og behagelig temperatur om dagen og ly for duggen om aftenen. En altanmarkise er en oplagt mulighed til at nyde udetimerne samtidigt med at være i hjemlige omgivelser. Dette er perfekt til at spise udendørs, læse en bog eller bare slappe af i solen.

Terrasse- og altan markiser

Helkassette-, halvkassette-
og åbne markiser

Markilux-markiser fås i en række forskellige modeller, der passer til alle behov. Du kan vælge en helkassette-markise, som sikrer, at både markisedugen og knækarmene bliver beskyttet optimalt, da kassetten lukker sig helt om dem, når du ruller markisen ind. Halvkassette-markiser er åben nedadtil, men giver stadig god beskyttelse. Fordelen med en halvkassette-markise er også, at den oftest er lettere i vægt og derfor kan monteres på mure med mindre bærekraft. Åbne markiser er det perfekte valg til terrasser med begrænset plads eller hvor den bliver beskyttet af et overhængende tag eller overboens altan, så den kommer i ly for regn og blæst.

markise

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
markise

Terrasse- og altan markiser

Design din egen markise

Du kan vælge mellem seks standardfarver til markisens kassette, eller du kan vælge at få den lakeret med en særlig RAL-farve efter eget ønske, og så kan du vælge mellem krom eller indfarvede ender til kassetten. Derudover skal du også vælge en markisedug, og hos Merkur Gardiner har du mulighed for at se på over 200 forskellige markiseduge, så du finder lige dén, der passer til dit hjem. Hele vores udvalg af markiseduge er OEKO-TEX® certificeret, og er derfor helt frie for skadelige farvestoffer og kemikalier. Alle markiseduge er slidstærke, smudsafvisende og robuste mod sollys, regn og temperatursvingninger. 

Terrasse- og altanmarkiser

Dobbelt afskærmning med forbom

En markise giver sol- og dugafskærmning fra oven, og med et motoriseret rullegardin i forbommen kan du også afskærme for den lavtstående sol sent på aftenen eller tidligt om morgenen uden at skulle køre markisen ind og ud. Er din markise monteret over et vinduesparti, kan du også bruge rullegardinet som et almindelig udvendig screen til solafskærmning, da du kan køre det ned uden, at markisen er rullet ud. Rullegardinet kan sænkes helt til 210 cm, og du kan få rullegardinet i samme farve som markisen eller vælge en separat farve. Et tætvævet rullegardin giver mere stillestående luft, hvor et transparent rullegardin giver dig mulighed for at sidde i ly for sol og dug, samtidigt med, at du bevarer dit fulde udkig.

markise

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

markise

Terrasse- og altanmarkiser

Automatisk betjening
med sol- og vindstyring

Markilux-markiser kan udstyres med automatisk betjening med sol- og vindstyring. Dette betyder, at markisen automatisk kører ud, når solen skinner, og ind igen, når det blæser for meget. Du kan også tilslutte sensorer til din markise, så den automatisk kører ud om morgenen og ind om aftenen. Det forøger markisens levetid, da den bliver udsat for mindre belastning. Dertil skaber en selvjusterende markise liv på matriklen, når du eksempelvis er på weekendtur eller sommerferie, og huset vil på den måde virke mindre tomt og være med til at skabe en illusion om at der er nogle hjemme.

Terrasse- og altanmarkiser

Markiser med manuel og motoriseret betjening

Du kan betjene din markise manuelt med et håndsving, hvor du via armkraft ruller markisen ud og ind. Men du kan også vælge en motoriseret løsning, hvor du via en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tablet enhed, styrer markisen frem og tilbage samt tænder og slukker for spotlysene. Vores motoriserede markiser er kompatibel med styresystemet Somfy TaHoma® switch.

Motoriseret markise over terrassen på et moderne funkis hus.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content