Udestuemarkiser

Udestuemarkiser er den oplagte mulighed for at nyde uderummet indendørs mest muligt. Selve udestuen giver dig læ for vind og dug, og udestuemarkisen sikrer dig så skygge for skarpe solstråler samt modvirker overophedning af udestuen. Vær udenfor under en flot markisedug, som fås i en bred palette af farver og mønstre.

udestuemarkise

UdestueMARKISEr

Et rum i naturen

Husets udestue giver mulighed for at være i indendørs rammer samtidigt med, at du kan nyde naturen og haven fuldt ud, og med en udestuemarkise kan du forlænge hyggen i udestuen. Udestuemarkisen sikrer afskærmning fra direkte sollys om dagen, samtidigt med, at den filtrerer lyset behageligt, så du får et naturligt dagslys ind i udestuen. En udestuemarkise kan afskærme helt op til et 36 m2 stort areal og have et udfald op til 7 meter, så du kan helt sikkert finde en udestuemarkise til din bolig.

udestuemarkiser

Slidstærke markiseduge

Fuldend indretningen af din udestue med den helt rigtige markisedug. Hos Merkur Gardiner har vi over 200 forskellige markiseduge, du kan vælge imellem så du kan finde dén, der passer til din udestue. Alle markiseduge er OEKO-TEX® certificerede, og dermed helt frie for skadelige farvestoffer og kemikalier. Vores udvalg af markiseduge er robuste mod kraftigt sollys, regn og temperatursvingninger, og så er de slidstærke og smudsafvisende.

udestuemarkise

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
udestuemarkise

udestuemarkiser

Indvendig og udvendig montering

Når markisen skal monteres til din udestue, terrassetag eller ovenlysvindue, kan du vælge mellem indvendig og udvendig montering. Markisen bliver monteret enten over eller under glastaget, og kassetten er selvbærende i sideskinnerne. Alle beslag, der bliver anvendt til montering af markisen, bliver placeret under sideskinnerne, så du får et helt stilrent udtryk. Uanset om udestuemarkisen bliver monteret ind- eller udvendig, sørger den for et behageligt indeklima og reflektering af solens skarpe stråler.

udestuemarkiser

Komplet afskærmning med rullegardiner

Foruden udestuemarkisens afskærmning fra oven, kan du med udvendige rullegardiner også afskærme siderne for lysindfald og indkig. De udvendige rullegardiner er velegnede til at afskærme for den lavtstående sol, og generelt fungerer rullegardinerne som en fleksibel løsning til at skærme og åbne op for solen og naturen i udestuen. Har du en meget bred udestuemarkise, anbefaler Merkur Gardiner en lodretsmarkise, som kan dække hele glaspartiet.

Moderne funkis hus med markise over udestuen og vinduesmarkiser for alle vinduerne på 1. sal og screens o stueetagen.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

udestuemarkise

udestuemarkiser

Motorbetjent udestuemarkise

Du kan betjene din udestuemarkise med en fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede udestuemarkiser er komfortable med styresystemerne Somfy TaHoma® switch. Du kan tilkoble en solsensor til din markise, så når solen står skarpt på, kører den automatisk ud og sikrer den behagelige temperatur. Vælger du en udvendig montering, er en vindsensor også aktuel, da den selv kører markisen ind, når det blæser for kraftigt.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content