Vinduesmarkiser

Vinduemarkiser er en robust udvendig solafskærmning, som sikrer skygge for solen og behagelige temperaturer indenfor. Vinduesmarkisen sikrer samtidigt, at du kan åbne vinduet og få frisk luft ind, selvom den er kørt ud. Vinduemarkiser fås i et væld af ensfarvede, multifarvede, stribede og mønstrede udgaver, så den kan sagtens pifte husmuren op med sit unikke design.

vinduesmarkiser

vinduesMARKISEr

Fleksible markiser til vinduer

Til udvendig solafskærmning er en vinduesmarkise en god løsning, og vinduesmarkisen passer til de fleste typer vinduespartier. Den ene fordel med en udvendig afskærmning er, at solen rammer markisedugen før selve vinduerne, hvilket sikrer, at rummene bevarer en behagelig temperatur og giver et godt indeklima. Den anden fordel med vinduesmarkiser er, at du stadig kan åbne vinduerne selvom de er kørt ud, derfor får du med vinduesmarkiser både mulighed for at afskærme for skarpt sollys og frisk luft til cirkulation på samme tid. Hos Merkur Gardiner anbefaler vi, at din nye vinduesmarkise er bredder end dine vinduers mål, så du får bedre afskærmning af sollys fra siden.

vinduesmarkiser

Skyg for solen og bevar udsynet med faldarmsmarkiser

En faldarmsmarkise er en vinduesmarkise, hvor markisens arme sidder fast på muren eller vinduesrammen, så når faldarms-markisen bliver rullet ud, falder armene ud fra kassetten. Du kan indstille din faldarmsmarkise med tre stop. Det øvre stop er når markisen skal rulle sig selv ind i halv- eller helkassetten, det nedre stop er den maksimale vinkelgrad, markisen må rulle ned til, hvilket maksimalt kan være 120 grader og så komfortstoppet, som er din foretrukne indstilling af faldarmsmarkisen. Den mest almindelig indstilling af faldarmsmarkisen er et nedfald på 90 grader, så markisedugen hænger skråt og armene står ret ud fra muren eller vinduesrammen. Faldarmsmarkiser er en ideel løsning til standard vinduer samt tophængte udadgående vinduer.

vinduesmarkiser

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
vinduesmarkiser for vinduerne på et moderne murstenshus

vinduesmarkiser

Dobbelt op på fleksibilitet med en markisolette

En markisolette kombinerer funktionerne fra en faldarmsmarkise og udvendigt screen til én solafskærmningsløsning. Den øverste del af markisoletten består af markisedugen, der kører ned langs vinduet indtil den falder ud i sin indstillet vinkel, på samme vis som med faldarmsmarkisen. Med denne kombineret funktion, er den øverste del af vinduet skærmet helt af og den nederste del er åben for udkig, selvom markisoletten skærmer for direkte sollys. Markisoletten er særligt velegnet til aflange vinduespartier, hvor behovet for lysindfald og udkig kan variere.

vinduesmarkiser

Pynt facaden med den rette markisedug

Brug markisedugen som en del af husets fremtoning, så om du er til de skandinaviske neutrale toner, de stribede eller ensfarvede duge, finder du helt sikkert en hos Merkur Gardiner. Vi har nemlig over 200 forskellige duge, du kan se i vores showroom. Alle vores markiseduge er OEKO-TEX® certificerede, så du får en dug helt fri for skadelige farvestoffer og kemikalier, og så er alle duge slidstærke og resistente mod kraftige solstråler, regn og temperatursvingninger.

vinduesmarkiser

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

vinduesmarkiser

 vinduesmarkiser

Motorbetjen dine vinduesmarkiser

Du kan nemt køre din vinduesmarkise ind og ud med motorstyring, som du kan kontrollere med en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede vinduesmarkiser er komfortibel med Somfy TaHoma® switch, som kan downloades ned til både Android og IOS styresystemer.

Du kan med fordel også tilkoble en sol- og vindsensor til dine vinduesmarkiser, så de automatisk kører ud, når solen står skarpt på boligen og kører ind, når solen går ned eller vinden bliver for kraftig.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content