Gardinstænger og skinner

Med gardinstænger kan du sætte dit eget dekorative og personlige præg på indretningen, med en stang i en spændende nuance eller en særlig endeknop til at pifte rummet op med. Du kan også lade det være tekstilerne, der er i fokus ved at vælge en skinne, der forbliver diskret bag gardinet. Mulighederne er mange, og hos Merkur Gardiner har vi et bredt udvalg af materialer, farver, endeknopper, former og størrelser, så du finder den gardinstang eller skinne, der passer til din bolig.

Gardinstænger-og-skinner

Gardinstænger og skinner

Flotte tekstiler kræver flotte stænger og skinner

Når du vælger tekstiler som din solafskærmning, skal du også tænke over, om de skal hænge på en stang eller køre på en skinne. Det er de små detaljer, der gør forskellen, og gardinstænger og skinner kan fuldende boligens udtryk. Så lad dig inspirere af Merkur Gardiners store udvalg af skinner, gardinstænger og endeknopper fra Aluproff til at finde den model, der harmonerer bedst med dine tekstiler og interiørindretning.

Gardinstænger og skinner

Enkle og farverige gardinstænger

En gardinstang behøver på ingen måde at være kedelig, og den kan faktisk bidrage ligeså meget til rummets udtryk som gardintekstilerne. Hos Merkur Gardiner kan du nemlig vælge både gardinstænger og endeknoppe i blankt stål eller guld, mat sølv eller messing, titanium, hvid, krom, bronze, rust og sortguld. Så om du er til det minimalistiske eller metalliske udtryk, har vi gardinstangen til dit hjem.

Gardinstænger-og-skinner
Gardinstænger-og-skinner

Gardinstænger og skinner

Gardinstænger og skinner efter unikke mål

Vores standard gardinstænger fra Aluproff kan du få fra 150 cm og op til 300 cm, og vores skinner kan fås helt op til 600 cm. Vi beskærer dem selv på vores værksted efter dine mål og samler også stænger, hvis dit vinduesparti er over 600 cm bredt. Har din bolig en karnap eller andre unikke buer, kan vi bukke gardinstængerne, så de stadig følger vinduet og du får den optimale afskærmning.

Inspiration

Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Efterårsnyheder fra Pagunette

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

læs mere

Nyhedsbrev

Inspiration og tips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips til vedligeholdelse, inspiration, nyheder og specielle tilbud direkte i din inboks.

Tilmeld dig

Gardinstænger og skinner

Natur og eksklusive farver

Er du mere til et naturligt udtryk, kan du vælge dine gardinstænger i rent træ, hvor du kan vælge mellem eg, fyr og teaktræ. Du kan også vælge at få gardinstænger i træ, som er lakeret med en farve – her kan du vælge mellem bronze, sortsølv, sølvhvid, elfenben, perlemor og kobberfarvede gardinstænger.

Gardinstænger-og-skinner

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Lys i skinne

Gardinstænger og skinner

Lys til tekstilerne

Piet Hein har i samarbejde med Aluproff udviklet en gardinskinne med indbygget belysning. Gardinskinnen hedder superellipse, og den er helt unik med sit spor af LED-lys, der giver en dæmpet, varm belysning til tekstilerne og tilføjer rummet en eksklusiv atmosfære. Superellipse-skinnen fås i fem farver, der alle passer med Piet Heins bord af samme navn, Superellipse®, nemlig børstet stål, grå, hvid, sand eller sort. Du kan også vælge at få skinnen lakeret med en RAL-farve efter dit eget valg.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content