Gulvtæpper

Hos Merkur Gardiner har vi gulvtæpper til alle hjemmets rum – både funktionelle til at skåne trægulve og isolere for kulde med, og smukke, elegante gulvtæpper til at skabe den rette afslutning på boligindretningen. Vores tæppekollektioner byder på et væld af farvemuligheder, materialevalg og spændende strukturer, så du finder masser af inspiration til dit nye gulvtæppe i vores showroom.

gulvtæpper

Skab stemning med et løst gulvtæppe

Tæpper kan være praktiske i forhold til at passe på sart gulv, skabe gulvvarme og hjælpe på akustikken, og så kan tæpper også have en dekorativ funktion. Gulvtæpper bidrager til hygge og varme, og med det helt rette gulvtæppe kan det også være interiørindretningens prikken over I’et. Hos Merkur Gardiner leverer vi løse gulvtæpper efter faste mål eller efter dine unikke mål, så det bliver designet til dit hjem. Vores standardmål starter fra 150 cm og op til 500 cm. Hele vores tæppeudvalg er fra brandet Jab, som er af høj kvalitet.

gulvtæpper

Få skræddersyet dit nye gulvtæppe

Du kan selv helt bestemme størrelsen på dit gulvtæppe, hvilken farve, glat eller ruhåret struktur og hvilken facon, tæppet skal være i og så kan du vælge mellem læder, et dekorativt søm eller et enkelt bånd, som kantebånd til dit gulvtæppe. Hos Merkur Gardiner leverer vi nemlig gulvtæpper efter de mål, du ønsker dit gulvtæppe skal være. Så om du er på udkig efter løse gulvtæpper, løbere, runde, kvadratiske, eller det klassiske gulvtæppe til under sofabordet, så kan vi hjælpe dig med tekstur og farvevalg. Vi hjælper naturligvis også med at måle op, så du får lige det gulvtæppe, du har i tankerne.

gulvtæpper

Gulvtæpper af god kvalitet

Jabs forskellige tæppekollektioner er kendetegnende på deres gode komfort og mange spændende varianter som naturtæpper, luksuriøse, fløjlsbløde, langhåret og glatte gulvtæpper og de kommer i et væld af farver. Derudover har gulvtæpperne også flere funktionelle egenskaber, de er nemlig skridsikre med deres særlige bagbeklædning, flere af gulvtæpperne er velegnede til at ligge på trapper, de er antistatiske og så er de slidstærke, så du får et gulvtæppe, der holder i mange år.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands