Møbeltekstiler

Er din sofa blevet afbleget, hynderne for tyndslidte eller lænestolen for kedelig at se på, så har du mulighed for at ompolstre dine møbler med nyt møbelstof. Om det er for at pifte indretningen op med en ny farve til sofaen eller for at genskabe det originale udtryk fra et gammelt arvestykke, så er et nyt betræk den ideelle løsning til at skabe et flot udseende, uden at du behøver at købe nye møbler.

Møbeltekstiler

møbeltekstiler

Giv møblerne nyt liv

Der er ingen grund til at købe nye møbler, når de begynder at blive slidte eller farverne famler. Du har måske set en smart stol i flaskegrøn eller en sofa i blå velourstof og tænker på at skifte ud – det er der heller ingen grund til. Du kan sagtens bevare komforten fra dit nuværende møbel og give det et nyt udseende – du skal blot ombetrække det. Det giver dig faktisk mulighed for at designe dit eget unikke møbel, og hos Merkur Gardiner er mulighederne mange. Dyk ned i vores brede palette af farver og materialer, og design lige præcis det møbel, du har i tankerne.

møbeltekstiler

Kvalitetsbevidste brands

Hele Merkur Gardiners udvalg af møbeltekstiler er særdeles slidstærke, og mange af dem kan også vaskes og stryges. Vi har alt fra læder i forskellige farver, til ensfarvede og mønstrede møbeltekstiler, til velour, uld, polyester og mange andre materialer. Vi forhandler brandsene Designers Guild, Jab, Kvadrat og Nevotex, som alle har spændende internationale designfilosofier. Som om du er til det spraglede eller mere stilrene look, så finder du helt sikkert et møbeltekstil i din smag, og du er selvfølgelig velkommen til at låne prøver med hjem.

Møbeltekstiler
Møbeltekstiler

møbeltekstiler

Møbeltekstiler til alle rum

Oftest forbinder man ombetrækning af møbler med en skammel eller lænestol, man har arvet eller gjort sig som et genbrugsfund, men det er faktisk også muligt at ompolstre møblerne og hynderne i din campingvogn, havestue, båd, terrasse eller til erhvervsformål som kantine, hotel, sportshal, skoler, sygehuse og andre institutioner. Mulighederne er mange, og vi skal nok hjælpe dig med at finde det rette møbeltekstil til både møblet og rummets funktion.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vores team af eksperter står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Vores engagement i kundetilfredshed strækker sig langt ud over salget. Vi sikrer, at vores kunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde enestående service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går den ekstra mil for at sikre, at du får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis du står over for en boligindretningsopgave eller bare ønsker at opgradere dit hjem med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale