Foldegardiner

Skab en hyggelig solafskærmning med foldegardiner, der med sine bløde former skaber en afslappet stil samtidigt med, at du får et behageligt lysindfald, når de er rullet ned. Foldegardiner fås i et væld af farvekombinationer og materialevalg, og de har en lang holdbarhed, så du får gardiner, der holder i lang tid.

Foldegardiner

Mangfoldige løsninger

Foldegardiner, også kendt som liftgardiner, giver effektiv solafskærmning samtidigt med, at folderne giver rummet et blødt udtryk til boligindretningen. Hos Merkur Gardiner kan du vælge mellem transparente, almindelige og mørklæggende tekstilstoffer til din foldegardiner. Lad foldegardinerne folde din stil ud.

Foldegardiner

Skab en blød stemning med foldegardiner

Foruden at skærme for lysindfald og indkig, er foldegardiner også en god løsning til skabe stemning med. Med gardinets bløde folder får rummene en afslappet stil og foldegardinerne frembringer en hyggelig atmosfære til alle hjemmets rum. Dermed er foldegardiner et godt alternativt til fortræksgardiner til at skabe de bløde linjer i indretningen.

Foldegardiner

Foldegardiner til forskellige vinduer

Oftest hænger foldegardiner i almindelige vinduespartier, både store og små, og nogle i kombination med fortræksgardiner på hver sin side af vinduespartiet. Derudover passer foldegardiner også til ovenlysvinduer, hvis du ønsker et mere blødt udtryk end det traditionelle rulle- eller plisségardin.

Foldegardiner

Fold fantasien ud

Hos Merkur Gardiner er der mange kollektioner, brands og designs at vælge imellem, når du skal finde tekstilet til lige præcis dit foldegardin. Vi har ensfarvede, mønstrede og motivfyldte tekstiler og alt fra velour til hør at vælge imellem, så du kan finde dit unikke tekstil. Vi sørger for at sy dit nye foldegardin til dine vinduers mål, så du får en skræddersyet løsning til dit hjem.

Foldegardiner

Æstetisk mørklægning

Ønsker du, at mørklægningsgardinet skal være en synlig del af indretningen, anbefaler Merkur Gardiner foldegardiner. De bløde folder giver et afslappet look, når gardinet er trukket op, og mørklægningseffekten når gardinet er trukket helt ned. Du kan vælge imellem mange forskellige mørklægningstekstiler, som vi syer om til dit foldegardin. Skulle dit blik falde på et almindeligt tekstil, kan vi sy et mørklægningsfoer på bagsiden af tekstilet, så du stadig får samme mørklægningseffekt.

Foldegardiner

Fold gardinerne ud med kædetræk eller fjernstyring

Foldegardiner fra Merkur Gardiner kan betjenes med almindelige kædetræk, som installeres i højre eller venstre side, eller betjenes med en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tabletenhed. Vores motoriserede foldegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som kan downloades til både IOS og Android enheder.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands