Lamelgardiner

Lamelgardiner er en af markedets mest fleksible løsning til solafskærmning. Med sine unikke lodrette striber, kan lysindfald og indkig justeres efter behov, og du kan skærme af for omverden helt og delvist med gardinets rotationsfunktion, der nemt drejer lamellerne. Lamelgardiner kommer i mange farver og bredder, så du finder helt sikkert et lamelgardin til din smag.

lameller

Lamelgardiner til enhver vinduesform

Til store vinduespartier og panoramavinduer passer lamelgardiner godt ind, da lamellerne kan helt eller delvist skærme for sol og indkig. Derudover passer lameller godt til specielle vinduesformer som karnapper, trekantede eller til vinduer med buet eller skrå topkarm, da lameller glider nemt på de buede eller bukkede skinner. Dermed er lamelgardiner et oplagt valg til huse og vinduer med unikke vinkler.

lameller

Lysfald og afskærmning i én

Lamelgardiner er en fleksibel løsning til vinduer, hvor der skiftes mellem skarpt sollys og mere mørke, da en enkelt rotation af lamellerne kan veksle mellem komplet afskærmning til delvist udsyn. Dertil kan lamelgardiner også køres helt ud til siden af vinduespartiet, så der bliver fuldt udsyn. Med denne mulighed for at justere på lysindfald, afskærmning og åbenhed, gør lamelgardiner til en meget fleksibel gardinløsning. Der er mange muligheder med de stilrene linjer.

lameller

Skræddersyede lamelgardiner

Hos Merkur Gardiner tager vi højde for, at vinduespartier er forskellige, og derfor leverer vi lameller, der er skræddersyet til dit hjem. Vi syer standardlameller, som betyder, at lamellerne er lige lange, og vi syer lameller med forskellige længder, eksempelvis lameller, der både skal dække en havedør og vinduer over en vindueskarm, som får højden til at variere. Lamelgardiner fås i mange forskellige farver, mønstre, størrelser og typer af tekstiler. Merkur Gardiner kan levere transparente, semitransparente og mørklægningslameller, alt afhængigt af, hvor stort dit behov er for at afskærme for sol- og gadelys.

lameller

Sammenkoblede og frie lameller

I bunden af lamellerne kan man vælge mellem indsvejsede bundvægte med kæde, som betyder, at lamellerne er sammenkoblet til hinanden, eller indsvejsede bundvægte som hænger frit ned fra skinnen. Hvis lamelgardinerne går helt ned til gulvet, anbefaler Merkur Gardiner lameller med indsvejsede bundvægte til hjem med små børn og kæledyr, så de går fri af kæder.

lameller

Bredde og smalle lameller

Merkur Gardiner forhandler fire størrelser af bredden på lameller: 63, 89, 127 og 250 mm lamelbredde, kan du vælge imellem. Når du skal vælge, hvilken bredde, der passer til dit behov, anbefaler vi, at du tænker over dybden på din vindueskarm og hvor meget udkig, du har behov for, når lamellerne er åbne. Jo bredere lamellerne er, jo mere afstand er der mellem de enkelte lameller, og dermed mere udsyn og lysindfald. Hos Merkur Gardiner har du mulighed for at se de forskellige bredder og vurdere, hvilken løsning, der passer bedst til dit hjem.

lameller

Mørklægning med lameller

Lamelgardiner kan skærme helt og delvist af for omverdenen og lys, og lameller kan også fungere som komplet afskærmning af lysindfald. Med mørklægningslameller får du et mørkt rum uanset tiden på dagen, og kan med rotationsteknikken selv afgøre graden af lysindfald i solskinstimerne.

lameller

Brug lameller til rumdeling

Er pladsen lille og behovene store, kan lamelgardiner være en god løsning til at dele rum op. Lameller som rumdeling giver en stor fleksibilitet i indretningen i forhold til reoler eller skillevægge, da man kan køre lamellerne frem og tilbage efter behov. Eksempelvis kan man skærme kontorpladsen fra soveværelset, med et lamelgardin.

lameller

Manuel og motoriserede betjeningsløsninger

Lamelgardiner kan betjenes nemt med snor- og kædetræk, eller du kan vælge den motoriseret løsning, hvor lamellerne kan rotere, eller køres til siden eller for vinduespartiet via en fjernbetjening eller app. De fjernstyrede lamelgardiner er uden snor eller kæde, og komfortable med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch.


Vi hjælper dig med om du skal have højre eller venstrebetjening. Uanset, hvilken siden dit kæde- eller snoretræk eller trådløse motor sidder i, kan lamellerne køres helt ud til højre eller venstre side, eller deles på midten, så der er lameller i begge sider af vinduespartiet.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands