Persienner

Persienner er den klassiske solafskærmning, som aldrig går af mode. Det er den vandrette pedant til lamelgardiner, og de tidsøse striber gør det nemt at variere mellem intensiteten af lysindfald. Udvalget af persienner er stort, og du kan vælge imellem utallige farver, træ- og bambuspersienner og de klassiske alupersienner.

Persienner

Indret med vandrette striber

Persienner er en stilren og klassisk solafskærmning, der består af vandrette lameller i aluminium eller træ. Persienner fås i en bred palette af farver, nuancer og mønstre og overfladerne kan være matte, polerede og lakerede, alt efter din smag. Hos Merkur Gardiner kan du vælge alt fra de ens- til tofarvede til de metalliske nuancer, så du finder helt sikkert en persienne til dit hjem.

Persienner

Fleksibel og effektiv solafskærmning

Persienner er en ideel løsning til vinduespartier, hvor lysindfald varierer meget i løbet af dagen. En persienne er yderst fleksibel som solafskærmning, da lamellerne kan afskærme delvist og totalt efter behov, via drejestangen. Dertil kan du hæve og sænke persiennen til at dække lige dér, hvor du har brug for afskærmning, og lade resten af vinduespartiet være åben for lysindfald og udkig.

Persienner

Få naturen helt ind med træpersienner

Ønsker du et mere naturligt eller skandinavisk udseende i din boligindretning, anbefaler Merkur Gardiner persienner i træ eller bambuslameller. Med træpersienner får rummet en hyggelig atmosfære, og du kan vælge alt mellem helt lyse til mørke træsorter – vi forhandler ask, abachi, iroko og lind, der enkeltvist har hver deres særpræg og tekstur. Brug træpersiennerne til at skabe varme i din boligindretning.

Persienner

Persienner til forskellige rum

Da persienner kan fås i et utal af farver, mønstre og overflader, kan du nemt tilpasse persiennen efter rummets funktion og behov. Du kan vælge pangfarver til børneværelset, betonlignede lameller til teenageværelset, og du kan bruge alupersienner, som er fugtafvisende og derfor egner sig godt til vådrum, som køkken, vaskerum og badeværelse. Selvom persienner har en praktisk funktion, kan de sagtens fås i et æstetisk udtryk.

Persienner

Multifarvede alupersienner

Sæt ekstra kulør på indretningen med tone-i-tone persienner, der med sine forskellige nuancer skaber flotte overgange. Gør dit hjem unikt med dip-dye persienner, hvor du selv sammensætter farverne, lige fra de neutrale nuancer til de farveholdige. Er du mere til monofarvede persienner, kan du alternativt sætte forskellig farvede persienner op ved siden af hinanden og derpå skabe et flot farvespil i dit hjem.

Persienner

Skræddersyede persienner til dit hjem

Persienner er en funktionel løsning og passer til både små og større vinduespartier, da alupersienner fås op til 4 meter og træpersienner op til 3,5 meter i bredden. Som med resten af vores sortiment, skræddersyer vi persiennerne efter dine mål, så de passer unikt til din bolig. Du kan vælge vores alulameller i 25, 35, 50 og 70 mm bredde og vores træpersienner i 50 og 65 mm bredde. Dertil kan du vælge stigebånd i samme tone som persiennerne eller vælge en anden farve eller nuance til at skabe kontrast med. Stigebånd fås i 25 og 38 mm bredde.

Persienner

Flere betjeningsvalgmuligheder til persienner

Du kan betjene dine persienner manuelt med snoretræk for at hæve og sænke dem, og med en drejestang til at justere lamellernes vinkel. Du kan få betjeningsmodullerne i klar eller i børstet aluminium i sølv, bronze eller sort. Du kan også vælge cordless®-løsningen, hvor du med et lille greb på bundlisten selv hæver og sænker persiennen uden brug af snor. Endelig kan du vælge den motoriseret løsning, hvor du via en app eller fjernbetjening justerer persiennen. Vores motoriserede persienner er kompatible med Brel Home og Somfy TaHoma® switch.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands