Plisségardiner

Plisségardiner er kendte for sine kantede struktur, som giver et spændende udtryk. Plisségardinet har mange funktioner, da den kan betjenes på mange måder, være et eller tolags, bidrage til minimering af varmeudslip og isolere for kuldeindtrængninger. Den er særligt populær med sin fri parkering-funktion, som gør afskærmning af sollys og indkig helt optimalt.

Plisségardiner

Plisségardiner

Stort udvalg af plisségardiner

Plisségardiner består af et enkelt lag plisseret stof, som giver en siksakkede struktur. Du kan få plisségardiner i en bred vifte af stof- og farvevalg, lige fra nordiske neutrale farver til pangfarver, mønstrede og med motiver på, og du kan vælge plisségardiner med smalle og brede vandrette folder. Med plisségardiner er der rig mulighed for at designe den solafskærmning, der passer netop til dit hjem.

Plisségardiner

Minimalistisk løsning med plisségardiner

Du kan vælge dine plisségardiner som frithængende, hvor de er fastgjort foroven og hænger frit ned, eller du kan vælge, at de skal være monteret på skinner, i begge sider af et vinduesparti. Fælles for begge muligheder er, at de fylder minimalt i vindueskarmen, så kan stadig nyde dine pynteting i vindueskarmen.

Minimalistisk-loesning-med-plisségardiner
Plissé-til-unikke-vinkler-og-mål

Plisségardiner

Plissé til unikke vinkler og mål

Plisségardiner passer til det fleste vinduesformer, og skulle din bolig have vinduer, der går til kip, et stort gavlvindue, tagvindue, en skrå karm, eller et rundt eller trekantet vindue, anbefaler Merkur Gardiner plisségardiner efter mål. Plisségardiner er den mest fleksible løsning til skæve vinkler, da vi skræddersyer plisségardiner til lige præcis din bolig. 

Plisségardiner

Plisségardiner med dobbelt lag stof

Dobbelte plisségardiner, også kendt som dupli og duette gardiner, består af to lag plisseret stof. Mellem de to lag stof dannes der små lommer i bikubeformer, der skjuler snore og snorehuller, så udseendet bliver helt enkelt. Denne bikubestruktur filtrerer lyset på en behagelig måde, så det er et blidt lysindfald, der trænger gennem plisséen. Dermed har du stadig mulighed for at have din stue oplyst, selvom plisséen er trukket ned.

Plisségardiner-med-dobbelt-lag-stof

Inspiration

Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Efterårsnyheder fra Pagunette

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

læs mere

Nyhedsbrev

Inspiration og tips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips til vedligeholdelse, inspiration, nyheder og specielle tilbud direkte i din inboks.

Tilmeld dig

Dobbelt-lag-stof – dobbelt-op-på-farver

Plisségardiner

Dobbelt lag stof – dobbelt op på farver

Dobbelt plisségardiner giver mulighed for at kombinere to forskellige tekstilstoffer til ét gardin. Du kan eksempelvis vælge, at samtlige plisségardiner skal have den samme farve udadtil, så det udefra ser ens ud, men indvendig har hvert rum hver deres unikke farve. På den måde skaber du helhed og individualitet på samme tid.

Plisségardiner

Spar på varmen med dobbeltlag plisségardiner

Med dupli og duette gardinernes bikubeform, lommerne mellem de to lag stof, skaber de et lag af stillestående luft, som giver en isolerede effekt, og kan reducere varmetabet fra dine vinduer med op til 30 %. Derfor er dobbeltlag plisségardiner også en miljøvenlig løsning, da CO2-udledningen fra din husstand også reducerer sig. Derudover giver dobbeltlag plisségardiner også en kølende effekt om sommeren, da op imod 77 % af solens stråler reflekteres tilbage, og rummet bevarer en behagelig temperatur.

Spar-på-varmen-med-dobbeltlag-plisségardiner
Få-bedre-akustik-med-dupli-og-duette-gardiner

Plisségardiner

Få bedre akustik med dupli og duette gardiner

Med det dobbelte lag plissé i dupli og duette gardiner, kan du opnå bedre akustik i dit hjem. Den unikke bikubeform har en lyddæmpende effekt, og kan absorbere op imod 70% af lyde udefra, og indvendigt skaber det et mere stille rum. Derfor er dobbeltlag plisségardiner en god løsning til rum med dårlig akustik.

Plisségardiner

Det ultimative plisségardin med fire lag

Få alle fordelene fra det dobbeltbelagte plisségardin i en endnu højere grad, med et plisségardin bestående af fire lag stof, der giver tre luftlommer. Udseendet er det samme som et almindeligt dupli eller duette gardin, bortset fra, at dette plisségardin har et indre lag stof, også kendt som en bikube indeni en bikube. Med det ekstra lag stof får du en mere isolerende effekt på varme- og kuldeslip, en lyddæmpende funktion og bedre infiltrering af lysindfald.

Det-ultimative-plisségardin-med-fire-lag

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Brug-plissé-til-moerklaegning

Plisségardiner

Brug plissé til mørklægning

Ønsker du totalmørklægning, er plisségardiner på skinner en rigtig god løsning. Skinnerne er monteret på begge sider af vinduespartiet, så når du trækker dit mørklægningsplisségardin ned, lukker du alt lysindfald ude. Selve plisségardinet er syet med aluminiumsbelægning på indersiden af stoffet, så det giver en helt tæt lukning af sol- og gadelys. Hos Merkur Gardiner kan du få plisségardiner til mørklægning i mange farver og mønstre, så dit mørklægningsgardin både bliver en funktionel og æstetisk del af din boligindretning.

Plisségardiner

Manuelle betjeningsmuligheder

Du kan få dine plisségardiner med almindeligt snore- eller kædetræk, hvor du manuelt hæver og sænker gardinet. Hertil kan du eksempelvis vælge loopcord®-løsningen, hvor snoren altid har den samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned. Du kan også vælge smartcord®-løsningen, der med sin pumpefunktion let hæver og sænker plisséen via træksnoren, som ligesom loopcord®, altid har den samme snorlængde.  

Stue med plisségardiner
Flere-betjeningsmuligheder

Plisségardiner

Den enkle løsning

Er du til det helt enkle udtryk, kan du vælge cordless® som betjeningsmetode, da den er helt uden snore- eller kædetræk. Her justerer du på plisségardinet med et greb på bundlisten eller via et påsat metalgreb.

Så kan du betjene dine plisségardiner med op/ned-funktionen, hvor du har mulighed for at afskærme vinduet lige dér, hvor du har behov for det. Du kan eksempelvis få sol ind i toppen af vinduet, mens midten og bunden af vinduet er afskærmet, da du selv justerer på top- eller bundlisten efter behov. Denne løsning er også kendt som fri parkering, da du parkerer gardinet som du lyster.

Plisségardiner

Motorstyret betjening

Du kan også vælge den motorbetjente løsning, hvor du kan trække for eller tilbage via en fjernbetjening eller app. Vores motoriserede plisségardiner er kompatible med Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der både kan downloades ned til IOS og Android enheder. 

Soveværelse med plisségardiner

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content