Rullegardiner

Rullegardiner er karakteriserede ved deres helt enkle udseende og stramme struktur, som giver et stilrent udtryk til boligen. Rullegardiner er en klassisk løsning til at skærme af for sollys og indkig, og de fås i et væld af nuancer, farvekombinationer og mønstre – så du kan sagtens rulle fantasien ud.

rullegardiner

Den stilfulde løsning

Rullegardiner er en enkel løsning, da gardinet er helt stramt og giver rene linjer til boligindretningen. Rullegardiner kan fås både som ens- og multifarvede og med mønstre på, så der findes helt sikkert et rullegardin til netop din bolig. Rullegardiner kan monteres så de sidder tæt på vinduet, så når rullegardinet er trukket ned, kan du stadig nyde de ting, du har stående i din vindueskarm.

rullegardiner

Skræddersyede rullegardiner til dit hjem

Hos Merkur Gardiner leverer vi rullegardiner efter dine mål, så du kan altid få rullegardiner, der passer til din bolig. Foruden, at du vælger det tekstil, som skal skræddersyes til dit rullegardin, kan du også tilvælge dekorationsbånd og specialsyede kanter, som gør dit rullegardin mere unikt. Dermed er rullegardiner en god mulighed til at specialdesigne solafskærmning i dit hjem.

rullegardiner

Brug rullegardiner som mørklægning

Til helt tæt mørklægning af et rum, anbefaler Merkur Gardiner et rullegardin, som kører på en skinne og monteret i en kassette. På den måde sikrer du, at intet lys slipper ind i toppen eller på siden eller bunden af rullegardinet, fordi det er tætlukket. 

rullegardiner

Duo Rolleren – det fleksible gardin

Duo Rolleren er et unikt gardin, som kombinerer det bedste fra persienner og rullegardiner i ét gardin. Duo Rolleren består nemlig af to lag stof med henholdsvis synlige og transparente striber, som regulerer lysindfaldet, afhængigt af, hvordan du har indstillet striberne til at overlappe hinanden. Du kan vælge dine Duo Rollers fra flere forskellige brands og i forskellige farver og designs. Fælles for alle Duo Rollers er, at de bliver skræddersyet til dine vinduer.

rullegardiner

Leg med lyset med Duo Rollers

Med Duo Rollers skiftevise vævninger af synlige og transparente striber, kan du justere på lyset på en helt ny måde. Duo Rollerens striber gør det muligt at indstille lysindfaldet til tre funktioner: Helt åben, delvist åben til helt lukket. Med Duo Rolleren kan du bestemme mængden af lysindfald, som passer til dit behov.

rullegardiner

Rullegardiner med manuel betjening

Rullegardiner fra Merkur Gardiner kan betjenes med kædetræk, der kan farvekoordineres med rullegardinets farve, eller med en metalkæde. 

Er du til det helt enkle udtryk, kan du vælge cordless®-løsningen, som er helt uden snore og kædetræk. Med cordless® kan du trække rullegardinet op og ned med et lille greb på bundlisten, og på den måde styrer du selv afskærmningen af indkig og sollys. Derudover er cordless® en børnevenlig løsning, da der er ingen snore eller kæder, de kan få fingrene i.  

rullegardiner

Betjen rullegardiner nemt med motorbetjening

Vælg den motorbetjente løsning, hvor rullegardinet kan justeres op og ned via en Somfy-fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tabletenhed. Den motorbetjente løsning giver også mulighed for at sætte timer på, så rullegardinerne justerer sig selv i løbet af dagen eller når du er på ferie. Vores motoriserede rullegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands