Tekstiler

Tekstiler er en af de mest eksklusive solafskærmningsløsninger på markedet, da den på æstetisk vis giver rum stemningsfuld atmosfære, både når de afskærmer for solen og indkig, og når de er trukket fra. Med sine bløde former bidrager tekstiler til indretningen stilfærdigt, og du finder et bredt udvalg af gardintekstiler hos Merkur Gardiner.

Tekstiler

Tekstiler

De bløde linjer i rummet

Tekstiler er en god løsning til at skabe hygge og personlighed med i din indretning, da de bløde fortræksgardiner bidrager med en varm stemning til dit hjem. Fortræksgardiner er stemningsgivende både når de er trukket for og tilbage, og hos Merkur Gardiner kan du vælge blandt transparente, mønstrede, ens- og multifarvede tekstiler. Du kan også vælge mellem forskellige materialer som hør, velour, bomuld, polyester og mange andre, så du finder et fortræksgardin lige i din smag.

Tekstiler

Indret med flere lag

Da fortræksgardiner udelukkende kan justeres ved at trække for eller tilbage, kan du kombinere flere tekstiler til at skabe en fleksibel solafskærmningsløsning. Sammensæt lyse eller lette tekstiler med kraftige, så du afhængigt af sollys, selv kan regulere indfaldet fra et blødt til en mere effektiv afskærmning. Derudover giver forskellige tekstiler mulighed for at få flere farver ind i hjemmet.

Tekstiler
Tekstiler

Tekstiler

Giv rummet højde

Med gulvlange tekstiler, der hænger fra loft til gulv, giver du rummet højde og får rummet til at syne større. Det giver samtidigt et eksklusivt og hotelagtigt udseende, da tekstilerne får lov til at fylde i indretningen. Derudover kan du også vælge at få en gardinstang, der er længere end vinduespartiets mål, så når fortræksgardiner er trukket fra, har du stadig dit fulde vinduesudsyn. Det er også en god, alternativ løsning til at få rum til at virke større.

Inspiration

Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Efterårsnyheder fra Pagunette

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

læs mere

Nyhedsbrev

Inspiration og tips

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips til vedligeholdelse, inspiration, nyheder og specielle tilbud direkte i din inboks.

Tilmeld dig

Tekstiler

Mørklægning med tekstiler

Foruden plissé- og rullegardiner som en populær mørklægningsløsning, kan du også anvende stoftekstiler til dit hjem. Med et fortræksgardin syet i mørklægningstekstiler kan du trække for og tilbage, når du har brug for henholdsvis mørke og lys. Dermed mørklægger du rummet efter behov. Oftest bliver mørklægning forbundet med sorte og mørke farver, men faktisk kan du hos Merkur Gardiner vælge mellem en bred vifte af farver og mønstre, så du kan vælge et tekstil, der passer med din øvrige indretning. Selvom mørklægning har en praktisk funktion kan den sagtens give et æstetisk udseende.

Tekstiler
Tekstiler

Tekstiler

Skab rum med tekstiler

Tekstiler er en enkel løsning til at dele rum op i, da tekstilerne kører på en skinne i loftet, og du derfor let kan trække fortræksgardiner frem og tilbage. Med tekstiler som rumdelere, behøver du ingen skille- eller skærmvæg, og du kan helt fleksibelt afskærme og åbne dit rum efter behov. Du kan vælge at dele rummet op med mange forskellige typer tekstiler, alt fra mørklægning til tætvævet til den transparente udgave, så du kan helt sikkert finde et tekstil efter din indretningssmag.

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Tekstiler

Fra plastik i havet til tekstiler

På verdensplan bliver der hver dag produceret 820 millioner tons plastik, hvor de 8 millioner tons ender i havet på årsbasis. Det tager havet 400 år at nedbryde plastikflasker, dog kan man hjælpe naturen på vej ved at opsamle disse plastiskflasker. Seks indsamlede plastikflasker bliver nemlig til 1 m2 polyester, og så er recirkuleret polyester 66 % mindre energikrævende og bruger 90 % mindre vand, når det bliver produceret, i forhold til en helt ny produktion. Hos Merkur Gardiner kan du vælge recirkulerede tekstiler fra brandet Pagunette, som har samme slidstyrke og holdbarhed som regulær polyester. Bonus er, at kollektionen har lavere miljømæssig påvirkning, så du både vælger flotte tekstiler og bæredygtigt på samme tid.

Tekstiler
Tekstiler

Tekstiler

Motoriserede og manuel betjening

Du kan trække dine fortræksgardiner for og tilbage manuelt, og eventuelt ved brug af en førestang, eller gør dem motoriserede. Når de er motoriserede kan du køre fortræksgardinerne frem og tilbage via en fjernbetjening eller app på din smartphone eller tablet enhed. Alle vores motoriserede løsninger er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content