Reparation og vedligeholdelse

Hos Merkur Gardiner ved vi, at dine gardiner og markiser er en vigtig del af din indretning. De giver dig skygge, privatliv og komfort, og det er derfor naturligt, at du ønsker, at de ser smukke ud og fungerer optimalt i mange år frem. Derfor tilbyder vi både reparation og vedligeholdelse af alle typer gardiner og markiser, uanset om du har brug for en mindre reparation, reservedele eller rådgivning om vedligeholdelse.

Reparation og vedligeholdelse

Hos Merkur Gardiner ved vi, at dine gardiner er en vigtig del af din indretning. De spiller en afgørende rolle i at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, og det er derfor naturligt, at du ønsker, at de ser smukke ud og fungerer optimalt i mange år frem.

Derfor tilbyder vi både reparation og vedligeholdelse af alle typer gardiner og markiser, så du kan bevare den skønhed og funktionalitet, du har investeret i.

tekstilgardiner
Montage

Professionel og gør-det-selv hjælp

Vores dygtige teknikere har mange års erfaring med at reparere og vedligeholde alle typer gardiner og markiser. Vi bruger kun originale reservedele af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din gardine fungerer optimalt igen.

Uanset om du har brug for en mindre reparation, reservedele eller rådgivning om vedligeholdelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at holde dine gardiner smukke og funktionelle i mange år frem.

Sådan vedligeholder du din indvendige solafskærmning

Indvendig solafskærmning bliver ofte bedst vedligeholdt med løbende vask og rens for at fjerne bakterier, støv og snavs. Det gælder både stoftekstiler som eksempelvis anvendes til fortræksgardiner, plisségardiner og rullegardiner, og til træ- og alupersienner. En jævnlig rengøring af de forskellige typer af indvendig solafskærmning minimerer også astma og allergigener og bidrager til et generelt sundere indeklima.

Nemme løsninger til lang levetid

Vores produkter kræver generelt minimal vedligeholdelse. Støv dem regelmæssigt af og vask dem i et interval på 3-4 år. Får du pletter fra fluer eller andre former for pletter, får du det bedste resultat hvis du fjerner pletten straks med en fugtig klud.

De fleste af vores tekstilgardiner har en vaskeanvisning påsyet. Følg anvisningerne på gardinet, men generelt vil anbefaler vi  at kun bruger skånevask for dine gardiner. Mangler vaskeanvisning på dit gardin eller har du klippet af, hjælper vi gerne med information om korrekt behandling på det aktuelle produkt.

Ved at følge disse tips kan du sikre, at dine indvendige gardiner holder sig smukke og funktionelle i mange år frem.

Har du ikke selv mod på at kaste dig ud i vask at dine gardiner? Så tilbyder vi også professionel vask og rens.

Vaskeanvisning på gardin

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content