Hynder

Hynder har en blød siddekomfort, og er velegnede til både indendørs og udendørsbrug. Om det er hynder til hotelværelsets vindueskarme, plejecentres bænke eller caféers stole, så skræddersyer vi hynderne efter jeres mål og til jeres behov. Udvalget af hynder er stort og findes i en bred palette af farver og materialer.

Hynder

Hynder

Slidstærke hynder til udendørsbrug

Giv restaurantbesøgende den ekstra komfort ved udeservering eller tag borgere med ud i det fri, med slidstærke hynder. Alle vores hynder bliver betrukket med møbeltekstil, og hele vores udvalg af møbeltekstiler er yderst slidstærkt og af kraftig kvalitet, som velour, uld, polyester og læder. Merkur Gardiner forhandler også tekstiler af sådan en kvalitet, at hynderne kan blive udenfor året rundt, så I slipper for at bære hynderne indenfor efter brug.

hynder

Udnyt vindueskarmen til siddeplads

Oftest er en vindueskarm fyldt med lysestager, bøger og andre pyntegenstande, dog kan den lige såvel bruges som ekstra kvadratmeter til hygge og afslapning, med den helt rigtige hynde. Lad hotelgæster nyde udsigten fra vindueskarmen eller benyt vindueskarmen til at læse historier højt for børnehavebørnene. Hele vores udvalg af hynder kan laves med en skridsikker bund, så hynderne bliver liggende i vindueskarmen, på stolen eller bænken.

Hynder
Hynder

hynder

Design jeres egne hynder

Hos Merkur Gardiner kan erhvervskunder selv designe deres hynder – både i form og materiale. Vælg blandt et bredt sortiment af møbeltekstiler, der alle findes i solid kvalitet og mange af den kan vaskes og stryges. Vi forhandler brandsene Designers Guild, Jab, Kvadrat og Nevotex, som alle har spændende udtryk – så I finder alt fra læder i forskellige farver og overflader, til ensfarvede og mønstrede møbeltekstiler, til materialer som uld og polyester. Uanset om I er på udkig efter de stilrene eller mere farvestråle.

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale