Sengetæpper

Sengetæpper gør overnatningen mere gennemført for gæsterne, og de kommer i et væld af farver, mønstre og størrelser. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi sengetæpper efter hoteller, herregårde og kroers indretningsstil, så oplevelsen bliver total og giver et fuldendt indtryk.

Sengetæpper

Sengetæpper

Sengetæpper giver indbydende værelser

Lad gæsterne tjekke ind på værelser, der indbyder til hygge og afslapning, med en velredt seng. Brug sengetæpper til at skabe rammerne til et hyggeligt ophold, og lad dem være prikken over i’et i interiørindretningen. Vælg sengetæpper, der harmonerer med resten af værelsets farveskala eller brug sengetæppet til at skabe kulør med. Uanset hvilken stilart, I kunne tænke jer, finder I tekstilet blandt vores 50 brands, der alle har spændende farvenuancer og strukturer.

sengetæpper

Skræddersyede sengetæpper

Hos Merkur Gardiner har vores erhvervskunder helt frie designmuligheder, for vi skræddersyer sengetæpperne i vores egen systue – både til enkle og dobbeltsenge. Vælg det tekstil, der passer til jeres designguide, blandt uld, polyester, bomuld, flammehæmmende tekstiler og andre tekstilvarianter, udforsk vores farver og mønstre og overvej et vendbart sengetæppe, så farvekombinationerne bliver større. Mulighederne er mange, så lad os endelig hjælpe jer med rådgivning, så I får de helt perfekte sengetæpper til jeres værelser.

mange puder på een seng med solindfald gennem gardinerne

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content