Sengekjoler

Sengekjoler giver et fuldendt udtryk af hotelværelset. De er enkle og bidrager nemt til at give et eksklusivt udseende, med sine bløde linjer. Sengekjoler findes i et væld af farver og størrelser, og hos Merkur Gardiner skræddersyer vi sengekjoler, så de passer lige præcis til jeres hotelindretning.

Sengekjoler

sengekjoler

Sengekjoler fuldender indretningen

Sengekjoler giver et ryddeligt indtryk af hotelværelset, og gør sengen indbydende med sit stilrene udseende. I sammenspil med sengetæpper og puder, kan sengekjoler pifte ethvert hotelværelse op til at udstråle en luksuriøs stemning. Om I er på udkig efter sengekjoler med mange folder, som giver et romantisk udtryk eller de helt glatte sengekjoler, som har et minimalistisk præg over sig, så er vi hos Merkur Gardiner klar til at rådgive og finde frem til den sengekjoleløsning, der passer bedst til jeres behov.

Sengekjoler

Design jeres egne sengekjoler

Hos Merkur Gardiner kan vores erhvervskunder få lige præcis de sengekjoler, som de har i tankerne. Vi har vores egen systue, hvor vi syer de sengekjoler, som I selv har designet efter farve og tekstilmateriale. Vælg blandt hør, polyester, almindelig og økologisk bomuld og andre materialer, dyk ned i farver og tæthed, og lad jer inspirere af vores 50 brands, som alle byder på spændende strukturer og nuancer.

Sengekjoler

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content