Puder

Puder løfter indretningen og stemningen op i ethvert rum, med deres farverige betræk og forskellige størrelser. Om de skal give god komfort i personalestuen eller fungere som dekorative pyntepuder på en hotelseng, har Merkur Gardiner et inspirerende udvalg af multi- op ensfarvede og mønstrede puder.

puder

puder

Udtryk rummet med puder

Skab en eksklusiv og luksuriøs stemning med en overflod af puder i loungen eller på hotelværelsets seng. Sammensæt forskellige størrelser og farver for at skabe et spændende, kontrastfyldt udtryk. Hos Merkur Gardiner har vi et varierende sortiment, som spænder lige fra de minimalistiske skandinaviske toner til velour med print. Så uanset, hvilket udtryk og komfort I ønsker til jeres formål, kan I finde puder i alle afskygninger, der skaber stemning og fuldender indretningsstilen hos os – og vi hjælper også gerne med rådgivning og prøver til inspiration.

Puder

Skræddersyet puder efter jeres design

Hos Merkur Gardiner har vi vores egen systue, hvor vi selv syer puderne – derfor tilbyder vi, at skræddersy puderne til erhvervslivets hensigter. I kan selv vælge størrelse, former og hvilke tekstiler, puderne skal ombetrækkes med. Det giver jer mulighed for at vælge lige præcis de puder, som I har i tankerne. I kan vælge tekstiler blandt vores udvalg på over 50 forskellige brands, så I finder et tekstil efter jeres smag. Vores syerske syer en diskret lynlås i alle vores puder, så betrækkene kan tages af og blive vasket og strøget.

flotte puder i en seng

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
puder

puder

Skab den rette stemning med puder

Lad puderne fylde i indretningen med deres strukturer og farver. I kan vælge puder i bomuld, velour, hør, polyester og andre tekstiler, afhængigt af, hvilken blødhed puderne skal have. Leg med farverne og mønstrene og sammensæt puderne i et spændende farvespil. Om puderne skal give komfort eller understøtte en bestemt stilart, har vi hos Merkur Gardiner tekstilerne og pudeformerne til jeres ambitioner.

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content