Inspiration

Hos Merkur Gardiner er vi passionerede omkring alt inden for tekstiler og solafskærmning. Vi følger med i tidens trends og samarbejder med designere for at holde os opdaterede på de nyeste tendenser.

Få inspiration og vejledning
Vi ønsker at inspirere dig til at finde den perfekte løsning til dit hjem. Uanset om du søger rullegardiner, puder, lameller eller tapeter, står vores dygtige team klar til at hjælpe dig.

Besøg vores showroom eller kontakt os for en gratis rådgivning og opmåling.

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Efterårsnyheder fra Pagunette

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

læs mere
Naturlige træpersienner

Naturlige træpersienner

Der er landet en helt frisk persiennekollektion fra Stila, som tilbyder persienner i forskellige træsorter og i bambuslameller. Med træpersienner får du nemt skabt en varm atmosfære og får naturen helt ind i boligen.

læs mere
Refashion fra Stila

Refashion fra Stila

Stila har lanceret en helt ny rullegardinskollektion, Refashion™, som er brandets hidtil mest grønne kollektion. Refashion™-kollektionen består af overskydende tekstilrester fra modeindustrien.

læs mere
Velour

Velour

I de seneste par år har boligmagasiner, indretningsarkitekter og renoveringsprogrammer i fjernsynet, dikterede velourtekstiler som den…

læs mere
Farven lilla

Farven lilla

Den nordiske indretningsstil har længe budt på minimalistiske nuancer og hvid- og grålige toner i boligindretningen. Oftest bliver det de neutrale farver, der finder vej til…

læs mere

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content