Tapeter

Tapeter fås i mange flotte designs, og er en ideel løsning til at præge indretningen på ny, uden at skulle investere i en helt ny stue, entre, køkken eller hvilket som helst rum, der trænger til en opgradering.

Tapeter anvendt som kontrast i stil og farve med gardinerne

Tapeter

Brug tapet som interiørdesign

Ligesom en enkelt malet væg skaber en ny karakter til boligindretningens udtryk, er tapeter også en enkel metode til at skabe kontraster og liv i tilværelsen. Er det neutrale nuancer, luksuriøs hotelstemning eller farverige striber, der skal pryde på væggen, finder du det blandt Merkur Gardiners varieret udvalg af tapeter.

tapeter

Det enkle udtryk med et twist

Tapeter behøver ingenlunde at være fulde af kontraster, glitrende eller være motivfyldte for at skabe et unikt udseende. De helt stilrene tapeter, hvor farverne nuancerer æstetisk med hinanden, giver et ligeså eksklusivt udtryk til boligindretningen. Er din smag et sted mellem spræl og afdæmpet, kan du kombinere flere forskellige tapeter på samme væg eller i samme rum – vælg blot farver og toner, der komplimenterer hinanden.

Tapeter

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Tapeter

tapeter

Storslåede mønstre og dekorative designs

Skab blikfang og personlighed med de spraglede og farverige tapetmønstre, som indretningsarkitekterne skriger højeste mode indenfor boligindretning. Om det er grafiske former, jungletema, romantiske blomster eller tern i forskellige nuancer, så skaber en dekorativ tapetvæg stemning og udtryk, og det sætter kulør på tilværelsen. For det mere ekstravagante udtryk kan du vælge tapeter med glitrende glimmer, guld-, sølv- eller perlemorsgenskin eller tapeter, hvor der er fløjlsblød velour i mønstret. Uanset hvilket eksklusive tapetmønstre du vælger, skaber du unikke rum og pifter indretningen op.

tapeter

Kvalitetsbevidste brands

Hos Merkur Gardiner forhandler vi tapeter fra nogle af de førende brands, nemlig Designers Guild, Chivasso og Grandezza. De er alle sammen kendetegnet ved at have eksklusive udtryk, der kæler for detaljer og leger med strukturer og overflader. Flere af kollektionerne har tapeter i uvævede-kvalitet, som gør tapeterne helt glatte og er lette at sætte op, da du kun skal smøre vævlim på væggen. Som med resten af vores sortiment, er du altid velkommen til at låne tapetprøver med hjem til inspiration.

Tapeter

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content