Tapeter

Tapeter fås i mange flotte designs, og er en ideel løsning til at præge indretningen på ny, uden at skulle investere i en helt ny stue, entre, køkken eller hvilket som helst rum, der trænger til en opgradering.

Tapeter

Brug tapet som interiørdesign

Ligesom en enkelt malet væg skaber en ny karakter til boligindretningens udtryk, er tapeter også en enkel metode til at skabe kontraster og liv i tilværelsen. Er det neutrale nuancer, luksuriøs hotelstemning eller farverige striber, der skal pryde på væggen, finder du det blandt Merkur Gardiners varieret udvalg af tapeter.

tapeter

Det enkle udtryk med et twist

Tapeter behøver ingenlunde at være fulde af kontraster, glitrende eller være motivfyldte for at skabe et unikt udseende. De helt stilrene tapeter, hvor farverne nuancerer æstetisk med hinanden, giver et ligeså eksklusivt udtryk til boligindretningen. Er din smag et sted mellem spræl og afdæmpet, kan du kombinere flere forskellige tapeter på samme væg eller i samme rum – vælg blot farver og toner, der komplimenterer hinanden.

tapeter

Storslåede mønstre og dekorative designs

Skab blikfang og personlighed med de spraglede og farverige tapetmønstre, som indretningsarkitekterne skriger højeste mode indenfor boligindretning. Om det er grafiske former, jungletema, romantiske blomster eller tern i forskellige nuancer, så skaber en dekorativ tapetvæg stemning og udtryk, og det sætter kulør på tilværelsen. For det mere ekstravagante udtryk kan du vælge tapeter med glitrende glimmer, guld-, sølv- eller perlemorsgenskin eller tapeter, hvor der er fløjlsblød velour i mønstret. Uanset hvilket eksklusive tapetmønstre du vælger, skaber du unikke rum og pifter indretningen op.

tapeter

Kvalitetsbevidste brands

Hos Merkur Gardiner forhandler vi tapeter fra nogle af de førende brands, nemlig Designers Guild, Chivasso og Grandezza. De er alle sammen kendetegnet ved at have eksklusive udtryk, der kæler for detaljer og leger med strukturer og overflader. Flere af kollektionerne har tapeter i uvævede-kvalitet, som gør tapeterne helt glatte og er lette at sætte op, da du kun skal smøre vævlim på væggen. Som med resten af vores sortiment, er du altid velkommen til at låne tapetprøver med hjem til inspiration.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands