Udvendige screens

Udvendige screens er en effektiv udvendig solafskærmning, som sikrer behageligt lysindfald og temperaturer indvendigt. De udvendige screens findes i et bredt udvalg af farver, og kan pifte enhver mur op, samtidigt med, at de skærmer for kraftigt sollys.

Udvendig-Screens

udvendige screens

Det udvendige rullegardin

Screens fungerer som udvendig solafskærmning, og kan bedst sammenlignes med et almindeligt indendørs rullegardin. Screendugen er produceret af glasfiber, som kan modstå op til 85 % af solens stråler og varme, da screendugen hænger foran vinduet og dermed når at reflektere sollyset tilbage, før det rammer glasset. Hos Merkur Gardiner bliver dine screens skræddersyet efter dine vinduers mål, og du kan få screens helt op til 6 meter i bredden og op til 6 meter i højden. Så screens er velegnede til både store og småglaspartier, til ovenlysvinduer samt horisontale glasflader.

udvendige screens

Bedre indeklima
med udvendige screens

Da de udvendige screens er på ydersiden af vinduerne, rammer solens skarpe og varme stråler dugen før selve vinduesruderne, hvilket forhindrer overophedning af rummene. Screensene medvirker derfor effektivt til behagelige temperaturer og naturlige lysindfald indendørs, samtidigt med, at de skærmer for indkig udefra. Selvom screendugen er tætvævet har du stadig fuldt udsyn, når de er kørt ned. Udvendige screens fungerer som et godt alternativ til blæsere og air condition i forhold til rumtemperaturer, da rummene aldrig bliver overopvarmet, og med den bonus, at de også skærmer for blændende sollys og minimerer boligens CO2-udledning.

Udvendig-Screens

Inspiration

Rosédrømme i fuldt flor

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

læs mere
Vinrummets hemmelighed

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

læs mere
Udvendig-Screens

udvendige screens

Standard og zip-modellen

Du kan vælge mellem to typer af screens, standard eller zip-modellen. Begge løsninger er monterede i en kassette over vinduet og med skinner på hver side ned langs vinduerne, som screendugen kører i. Denne montering sikrer, at der ingen sollys kommer ind fra siderne. Dér, hvor de to løsninger afviger fra hinanden er, at zip-udgaven er mere robust mod kraftig blæst og regn, faktisk kan screenen være kørt ned selvom der er vindhastigheder på op til 20 meter i sekundet. Med zip-modellens unikke lynlåsesystem, bliver screendugen fastlåst i sideskinnerne, som giver en tættere afskærmning og gør dugen yderst vindstabil og blokerer samtidigt for insekter.

udvendige screens

Udsmyk facaden
med den rette screen

Solafskærmning behøver ingenlunde kun at have en praktisk funktion, den kan også fungere som et æstetisk element, og da screens kan dække et areal på op til 18 kvadratmeter af din husmur, kan du roligt forvente at finde en screendug, der passer til din stil. Du kan vælge mellem fem standardfarver eller få dine screens fremstillet i en bestemt RAL-farve. Hele farvepaletten kan komme i spil, lige fra grålige og skandinaviske toner til multi- og ensfarvede duge i stærke farver. Alle screenduge er produceret af glasfibertråde, som er belagt med PVC-belægning, der gør dugene brandhæmmende, brudfaste og slidstærke mod solstråler, kraftig regn og blæst samt svingende temperaturer.

Udvendig-Screens

Vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning efter dine behov!

Besøg vores showroom i Odense eller bestil et besøg af vores rådgiver

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at komme frem til den ønskede løsning

Du kan måle op selv, eller vi kan komme ud til dig og lave opmålningen det for dig.

Vi kan leverer og monterer for dig, så du kan sikre et godt resultat uden besvær 

Udvendig-Screens

udvendige screens

Motor- og sensorbetjente screens

Da dine screens er monteret udenfor, er den motoriseret løsning mest ideel. Du kan indefra styre screensene med en vægkontakt, fjernbetjening eller app, køre screensene op eller ned. Vores motoriserede screens er kompatible med styresystemet Somfy TaHoma® switch.

Få den maksimale komfort med en fuldautomatisk sol- og vindsensor, som kører screen op og ned afhængigt af solens lys- og varmeintensitet samt regnen og blæstens styrke. På den måde forlænger du screensenes levetid og sikrer et behageligt indeklima.

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content