Rådgivning

Merkur Gardiner har over 80 års professionel erfaring med at rådgive kunder. Vi er omhyggelige og bevidste om kvalitet, og vi lytter altid til vores kunders tanker og idéer, så vi kan målrette rådgivningen til de individuelle behov. På den måde sikrer vi os, at vores kunder får den solafskærmning, der passer til deres bolig. Vi går meget op i, at vores kunder bliver rådført ordentligt omkring materialer, udvalg, montering, farver og strukturer, så vi sikrer os, at vores kunder får den solafskærmning, der passer til deres bolig.

Mange års anciennitet og solidt kendskab

Vi hos Merkur Gardiner er faguddannede og engagerede medarbejdere, som nærer en stor passion for hver vores specifikke felt. Vi er erfarne på området, og Merkur Gardiner har rådgivet kunder lige siden 1942. Tilsammen har vi en stor viden om forskellige solafskærmningsløsninger og montering af disse – både til indendørs- og udendørsbrug, som vi altid er parate til at rådgive vores kunder om. Dertil kan vi guide jer omkring automatik, sol- og vindsensor, børnesikring samt ældre- og handicapvenlige løsninger.

Billede af den første butik

Fokus på den enkelte kunde

Vi har altid vores kunder i centrum, deres tanker og ønsker. Når vi vejleder vores kunder, stiller uddybende spørgsmål og lytter til deres idéer, er det med det formål, at vi bedst muligt kan indfri kundernes individuelle behov. Vi tager derfor hånd om rådgivningen, så vi sikrer os, at kunderne får den viden og afklaring, de skal bruge for at træffe deres beslutning. Det er vigtigt for os i Merkur Gardiner, at vores kunder føler sig ordentligt klædt på og får den løsning, der passer bedst til deres hjem.

Få et uforpligtende besøg

Altid opdaterede på tendenser

Vi, Merkur Gardiner, rådgiver altid om tidens trends, og vi gør meget ud af at være ajour med nationale og internationale tendenser – vi samarbejder også med designere og indretningsarkitekter, så vi kan holde os opdateret på det seneste nye. Vi vil sikre os, at vi altid kan tilbyde moderne løsninger, både hvad angår æstetik og automatik. Der er ingen drøm eller ambition, der kan blive for stor til os, for vi er altid interesserede i at høre, hvad vores kunder drømmer om – så skal vi nok skræddersy løsningen til det.

Landsdækkende rådgivning i dit hjem

Vi er ret fleksible hos Merkur Gardiner, så derfor kommer vi også gerne uforpligtende hjem til dig på din adresse, for at rådgive om vores brands, sortiment og andre spørgsmål, du kunne have. Merkur Gardiner har leveret og monteret gardiner til alle Danmarks regioner og et par steder i Europa, så det passer, at vi skræddersyer løsninger til alle typer behov og lokationer. Vi har altid vores biler fulde af forskellige prøver og magasiner, som du låne imens, du overvejer muligheder og løsninger. Du kan simpelthen blive inspireret i dit eget hjem, hvor løsningerne senere hen skal integreres.

Målebånd

Rådgivning til vores erhvervskunder

Merkur Gardiner har mange offentlige og private erhvervsprojekter bag sig, alt fra hoteller, sygehuse, skoler og gymnasier, herregårde og kontorbygninger, så vi har stor erfaring med at rådgive vores erhvervskunder fra start til slut i processen. Derfor rådgiver vi om alle typer projekter, og vi lægger vægt på, at vores løsninger passer til bygningens formål og fremtoning, så solafskærmningen bliver naturligt integreret i indretningen og harmonerer med resten af interiøret.

Stue med plisségardiner

I professionelle hænder

Når vi indgår i et erhvervssamarbejde er vi i løbende dialog med entreprenører og bygherrer, så vi hele tiden er ajour med tidsplanen. Det gør, at vores erhvervskunder kan have fuld tillid til os, og selvom der kan være mange forskellige aktører indover projektet, sikrer Merkur Gardiner, at alle vores aftaler er afstemte indbyrdes i projekterne, så vores erhvervskunder altid er opdateret omkring projektets fremgang.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale