Lamelgardiner

Lamelgardiner er en meget fleksibel solafskærmningsløsning, der med sine vertikale striber nemt kan justere lysindfald og indkig via sin rotationsfunktion. Med ét drej kan der være fuldt udsyn eller helt mørklagt, og så kommer lamelgardiner i et bredt udvalg af farver og funktioner.

lamelgardiner

Lamelgardiner for et bedre indeklima

Lamelgardiner er velegnede som solafskærmning til vinduespartier, hvor skarpt sollys og mørke skifter hyppigt, da lamellerne hurtigt kan skifte fra at være åbne til helt lukkede. Lameller er ideelle til kontorlandskaber, hvor meget arbejde foregår ved computerskærme, da lamellerne filtrerer lyset på en behagelig måde, og de kan rotere eftersom solen bevæger sig, så skærmene altid er frie for lysreflekser. Derudover fås lameller med brandhæmmende og varmeafvisende belægninger, som bidrager til et sikkert arbejdsmiljø og til et bedre indeklima, da de giver behagelige rumtemperaturer.

Lamelgardiner

Afskærmning og rumdelere på kontorer

Lamelgardiner kan let skifte mellem helt, delvist og total afskærmning af skarpt sollys og indkig, og så er de også ideelle til hurtigt og fleksibelt at dele rum op med. Modsat skærm- og skillevægge og reoler som rumdelere, kan en enkelt rotation af lamellerne dele kontoret op, eller skabe private rammer i mødelokaler med glasvæg ud til at resten af kontorarealet.

Lamelgardiner

Design jeres egne lameller

Hos Merkur Gardiner leverer vi skræddersyede lamelgardiner efter jeres mål, og I kan selv designe, hvilken farve og hvilke funktioner, lamellerne skal have. Vælg mellem transparente, semitransparente og mørklægningslameller, afhængigt af, hvor meget lys de skal skærme af for. Lamellerne kan være sammenkoblet via en kæde i bunden eller I kan vælge indsvejsede bundvægte, hvor lamellerne hænger frit ned fra skinnen. Har jeres virksomhed eller organisation en grøn tankegang, kan I vælge lamelgardiner fra vores brand Stila, som har et udbud af lameller af genanvendt materiale, Greenguard og Cradle to Cradle certificeringer, der alle sender naturen en venlig tanke.

 Lamelgardiner

Betjen nemt lamelgardiner

Lamelgardiner kan betjenes manuelt med snor- eller kædetræk, for at køre dem frem eller tilbage eller for at rotere vinklen på dem. Foretrækker I ingen kæder eller snore, er den motoriseret løsning optimal. Her styrer I lamellerne via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet. Vores motoriserede lameller er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch. Uanset om lamellerne bliver manuelt eller motoriseret betjent, så kan lamellerne køres helt ud til højre eller venstre side eller deles på midten, som ved almindelige fortræksgardiner.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands