Lamelgardiner

Lamelgardiner er en meget fleksibel solafskærmningsløsning, der med sine vertikale striber nemt kan justere lysindfald og indkig via sin rotationsfunktion. Med ét drej kan der være fuldt udsyn eller helt mørklagt, og så kommer lamelgardiner i et bredt udvalg af farver og funktioner.

Lamelgardiner

lamelgardiner

Lamelgardiner
for et bedre indeklima

Lamelgardiner er velegnede som solafskærmning til vinduespartier, hvor skarpt sollys og mørke skifter hyppigt, da lamellerne hurtigt kan skifte fra at være åbne til helt lukkede. Lameller er ideelle til kontorlandskaber, hvor meget arbejde foregår ved computerskærme, da lamellerne filtrerer lyset på en behagelig måde, og de kan rotere eftersom solen bevæger sig, så skærmene altid er frie for lysreflekser. Derudover fås lameller med brandhæmmende og varmeafvisende belægninger, som bidrager til et sikkert arbejdsmiljø og til et bedre indeklima, da de giver behagelige rumtemperaturer.

Lamelgardiner

Afskærmning
og rumdelere på kontorer

Lamelgardiner kan let skifte mellem helt, delvist og total afskærmning af skarpt sollys og indkig, og så er de også ideelle til hurtigt og fleksibelt at dele rum op med. Modsat skærm- og skillevægge og reoler som rumdelere, kan en enkelt rotation af lamellerne dele kontoret op, eller skabe private rammer i mødelokaler med glasvæg ud til at resten af kontorarealet.

Lamelgardiner

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
Lamelgardiner

Lamelgardiner

Design jeres egne lameller

Hos Merkur Gardiner leverer vi skræddersyede lamelgardiner efter jeres mål, og I kan selv designe, hvilken farve og hvilke funktioner, lamellerne skal have. Vælg mellem transparente, semitransparente og mørklægningslameller, afhængigt af, hvor meget lys de skal skærme af for. Lamellerne kan være sammenkoblet via en kæde i bunden eller I kan vælge indsvejsede bundvægte, hvor lamellerne hænger frit ned fra skinnen. Har jeres virksomhed eller organisation en grøn tankegang, kan I vælge lamelgardiner fra vores brand Stila, som har et udbud af lameller af genanvendt materiale, Greenguard og Cradle to Cradle certificeringer, der alle sender naturen en venlig tanke.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

 Lamelgardiner

Betjen nemt lamelgardiner

Lamelgardiner kan betjenes manuelt med snor- eller kædetræk, for at køre dem frem eller tilbage eller for at rotere vinklen på dem. Foretrækker I ingen kæder eller snore, er den motoriseret løsning optimal. Her styrer I lamellerne via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet. Vores motoriserede lameller er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch. Uanset om lamellerne bliver manuelt eller motoriseret betjent, så kan lamellerne køres helt ud til højre eller venstre side eller deles på midten, som ved almindelige fortræksgardiner.

Lamelgardiner

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content