Persienner

Persienner er klassikeren indenfor solafskærmning, der med sine vandrette lameller gør afskærmning af sollys og indkig fleksibel med sin rotationsfunktion. Persienner kommer i et bredt udvalg af farver og overflader, og de fås i træ- og bambuspersienner og de traditionelle alupersienner.

persienner

Fleksibel solafskærmning

Persienner er ideelle til arbejdspladser, hvor meget af arbejdet foregår ved computere og generelt til virksomheder, hvor der hurtigt skal kunne solafskærmes eller åbnes op for sollys. Persienner er meget fleksible da lamellerne kan skærme delvist eller totalt via en enkelt rotation med drejestangen. Så er persiennen optimal til kun at dække det øverste af vinduespartiet og lade resten være fri til udkig og lysindfald.

persienner

Fuldend indretningen med persienner

De vandrette lameller i aluminium eller træ er en klassiker på solafskærmningsmarkedet. De er fleksible både med deres rotationsfunktion og hæve/sænke-teknik, og de fylder minimalt i vindueskarmen, når de er sænket helt ned. Persienner kan vælges i et hav af farver, så lad endelig persiennerne bidrage til virksomheden eller institutionens farveskala og gør dem til prikken over i’et. Hos Merkur Gardiner forhandler vi Stila og Andreas Hansens persiennekollektioner, som har alt fra de metalliske, grålige nuancer til naturlige bambuspersienner og fra matte til lakerede overflader.

persienner

Skræddersyede persienner

De funktionelle persienner passer til både små og større vinduespartier, og Merkur Gardiner skræddersyer persienner efter jeres mål. Tag stilling til, hvor brede lamellerne skal være, om I vil have alu-, træ- eller bambuslameller og hvordan de skal betjenes. Vi står altid klar med rådgivning og idéer, så I får den bedste løsning til jeres arbejdsplads. For et harmonisk udtryk kan I vælge de samme persienner til hele matriklen eller eksperimentere med forskellige farver og lakeringer, for at give arbejdspladsen et unikt og alternativt udseende.

persienner

Betjen nemt persienner

Betjen persienner manuelt med snoretræk for at hæve og sænke dem, og brug drejestangen til at justere lamellernes vinkel. Vælg cordless®-løsningen, som er helt fri for snor, og hvor I med et lille greb på bund- eller toplisten kan justere persiennen. Skal det være helt nemt, kan I vælge den motoriseret tilgang, hvor I styrer persiennen via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede persienner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der begge kan downloades til IOS og Android enheder.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands