Persienner

Persienner er klassikeren indenfor solafskærmning, der med sine vandrette lameller gør afskærmning af sollys og indkig fleksibel med sin rotationsfunktion. Persienner kommer i et bredt udvalg af farver og overflader, og de fås i træ- og bambuspersienner og de traditionelle alupersienner.

persienner

persienner

Fleksibel solafskærmning

Persienner er ideelle til arbejdspladser, hvor meget af arbejdet foregår ved computere og generelt til virksomheder, hvor der hurtigt skal kunne solafskærmes eller åbnes op for sollys. Persienner er meget fleksible da lamellerne kan skærme delvist eller totalt via en enkelt rotation med drejestangen. Så er persiennen optimal til kun at dække det øverste af vinduespartiet og lade resten være fri til udkig og lysindfald.

persienner

Fuldend indretningen med persienner

De vandrette lameller i aluminium eller træ er en klassiker på solafskærmningsmarkedet. De er fleksible både med deres rotationsfunktion og hæve/sænke-teknik, og de fylder minimalt i vindueskarmen, når de er sænket helt ned. Persienner kan vælges i et hav af farver, så lad endelig persiennerne bidrage til virksomheden eller institutionens farveskala og gør dem til prikken over i’et. Hos Merkur Gardiner forhandler vi Stila og Andreas Hansens persiennekollektioner, som har alt fra de metalliske, grålige nuancer til naturlige bambuspersienner og fra matte til lakerede overflader.

persienner

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
3.-Skraeddersyede-persienner

persienner

Skræddersyede persienner

De funktionelle persienner passer til både små og større vinduespartier, og Merkur Gardiner skræddersyer persienner efter jeres mål. Tag stilling til, hvor brede lamellerne skal være, om I vil have alu-, træ- eller bambuslameller og hvordan de skal betjenes. Vi står altid klar med rådgivning og idéer, så I får den bedste løsning til jeres arbejdsplads. For et harmonisk udtryk kan I vælge de samme persienner til hele matriklen eller eksperimentere med forskellige farver og lakeringer, for at give arbejdspladsen et unikt og alternativt udseende.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

persienner

Betjen nemt persienner

Betjen persienner manuelt med snoretræk for at hæve og sænke dem, og brug drejestangen til at justere lamellernes vinkel. Vælg cordless®-løsningen, som er helt fri for snor, og hvor I med et lille greb på bund- eller toplisten kan justere persiennen. Skal det være helt nemt, kan I vælge den motoriseret tilgang, hvor I styrer persiennen via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede persienner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der begge kan downloades til IOS og Android enheder.

4.-Betjen-nemt-persienner

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content