Persienner

Persienner er klassikeren indenfor solafskærmning, der med sine vandrette lameller gør afskærmning af sollys og indkig fleksibel med sin rotationsfunktion. Persienner kommer i et bredt udvalg af farver og overflader, og de fås i træ- og bambuspersienner og de traditionelle alupersienner.

persienner

persienner

Fleksibel solafskærmning

Persienner er ideelle til arbejdspladser, hvor meget af arbejdet foregår ved computere og generelt til virksomheder, hvor der hurtigt skal kunne solafskærmes eller åbnes op for sollys. Persienner er meget fleksible da lamellerne kan skærme delvist eller totalt via en enkelt rotation med drejestangen. Så er persiennen optimal til kun at dække det øverste af vinduespartiet og lade resten være fri til udkig og lysindfald.

persienner

Fuldend indretningen med persienner

De vandrette lameller i aluminium eller træ er en klassiker på solafskærmningsmarkedet. De er fleksible både med deres rotationsfunktion og hæve/sænke-teknik, og de fylder minimalt i vindueskarmen, når de er sænket helt ned. Persienner kan vælges i et hav af farver, så lad endelig persiennerne bidrage til virksomheden eller institutionens farveskala og gør dem til prikken over i’et. Hos Merkur Gardiner forhandler vi Stila og Andreas Hansens persiennekollektioner, som har alt fra de metalliske, grålige nuancer til naturlige bambuspersienner og fra matte til lakerede overflader.

persienner
3.-Skraeddersyede-persienner

persienner

Skræddersyede persienner

De funktionelle persienner passer til både små og større vinduespartier, og Merkur Gardiner skræddersyer persienner efter jeres mål. Tag stilling til, hvor brede lamellerne skal være, om I vil have alu-, træ- eller bambuslameller og hvordan de skal betjenes. Vi står altid klar med rådgivning og idéer, så I får den bedste løsning til jeres arbejdsplads. For et harmonisk udtryk kan I vælge de samme persienner til hele matriklen eller eksperimentere med forskellige farver og lakeringer, for at give arbejdspladsen et unikt og alternativt udseende.

persienner

Betjen nemt persienner

Betjen persienner manuelt med snoretræk for at hæve og sænke dem, og brug drejestangen til at justere lamellernes vinkel. Vælg cordless®-løsningen, som er helt fri for snor, og hvor I med et lille greb på bund- eller toplisten kan justere persiennen. Skal det være helt nemt, kan I vælge den motoriseret tilgang, hvor I styrer persiennen via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede persienner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der begge kan downloades til IOS og Android enheder.

4.-Betjen-nemt-persienner

Få Personlig Rådgivning og Tilbud på Persienner

Vi forstår vigtigheden af at vælge de rette persienner til dit rum, og vores medarbjedere står klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger. Med vores ekspertise og omfattende erfaring inden for solafskærmning kan vi skræddersy løsninger, der passer perfekt til dine behov og præferencer.

Uanset om du leder efter persienner til din stue, arbejdsværelse eller opholdsstue, kan vi guide dig gennem vores brede udvalg af materialer, farver og betjeningsmuligheder. Vi tilbyder skræddersyede persienner, der passer til både små og store vinduespartier, og vores rådgivere vil tage højde for alle dine ønsker og krav i designprocessen.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige størrelse, farve eller betjeningsmetode? Ønsker du at modtage et tilbud eller se et udvalg af vores persienner? Kontakt os i dag for personlig rådgivning og en uforpligtende konsultation. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og sikre, at du får den perfekte løsning til dit rum.

Du kan besøge vores showroom for at se vores persiennekollektioner i virkeligheden, eller du kan kontakte os telefonisk eller via e-mail for at planlægge en konsultation. Vi er her for at gøre processen med at vælge og installere persienner så problemfri og enkel som muligt, så du kan nyde godt af den optimale solafskærmning og æstetiske appel, som vores produkter tilbyder.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de perfekte persienner til dit rum og skabe et miljø, der både er funktionelt og stilfuldt. Kontakt os i dag og lad os sammen skabe det ideelle rum til dig.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale