Panelgardiner

Panelgardiner er en fleksibel solafskærmningsløsning, der med sine enkeltvise tekstilbaner let trækkes frem og tilbage til at skærme lige dér, hvor behovet er. Vælg panelgardiner i forskellige gardintekstiler eller vælg en loftskinne med flere spor, så I let kan ændre rækkefølgen på panelgardiner og anvende dem som et dekorativt islæt.

panelgardiner

panelgardiner

Panelgardiner giver
fleksibel afskærmning

Panelgardiner består af individuelle tekstilbaner, som kører på en skinne i loftet, og så er panelgardiner den solafskærmning, som kan designes på flest mulige måder. Da panelgardiner hænger uafhængigt af hinanden, kan de enkeltvist trækkes hen dér, hvor I ønsker afskærmning, og da de netop er enkeltvise, kan hvert panelgardin bestå af sit eget gardintekstil. Panelgardiner er en oplagt solafskærmningsløsning til store vinduespartier og panoramavinduer, hvor behovet for både afskærmning og udkig er relevant, modsat almindelige fortræksgardiner, der vil skærme for hele vinduet.

panelgardiner

Opdel rum med panelgardiner

Til både små og store arbejdsarealer, kan panelgardiner være en enkelt og let måde at skærme af og skabe rum i rummene. Da panelgardiner kører på en skinne i loftet, er de nemme at trække for og tilbage, modsat en skille- eller skærmvæg, der skal flyttes på, og så fylder panelgardiner minimalt i forhold til reoler og rumdelere. Til større kontorlandskaber og venteområder med mindre interiør, vil panelgardiner også have en betydelig effekt på akustikken og rumklangen. Uanset om behovene er afskærmning, akustik eller skjule reol- og mappesystemerne, er panelgardiner en meget fleksibel løsning.

panelgardiner

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
panelgardiner

panelgardiner

Skræddersyede panelgardiner

Lad panelgardinerne afspejle arbejdspladsens visuelle DNA og farveskema, og vælg lige det tekstil, der fuldender indretningsstilen. Panelgardiner kan sys i mange forskellige tekstiler, og I kan vælge blandt over 50 nationale og internationale brands hos Merkur Gardiner, så I får de panelgardiner, der passer til jeres smag. Da panelgardinerne bliver skræddersyet og er enkeltvise, er det helt op til jer, hvor brede de skal være og hvor mange antal, der er passende. Vælg forskellige tekstiler, nuancer, mønstre og strukturer for at pifte indretningen op eller veksl mellem tætvævede og transparente varianter for at skabe et unikt udtryk til arbejdspladsen.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

panelgardiner

Betjen nemt panelgardiner

Panelgardiner er markedets eneste solafskærmning, som kun kan betjenes manuelt. I kan enten vælge at sammenkoble panelgardiner med en snor, så når der bliver trukket i det forreste, følge den andre panelgardiner med. For den ultimative fleksibilitet, anbefaler Merkur Gardiner at lade panelgardinerne hænge enkeltvist, så I kan trække det individuelle gardin frem og tilbage efter behov. Så kan I vælge om I vil trække panelgardiner i selve tekstilet eller via førestang, både når de er sammenkoblet og frie.

panelgardiner

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content