Panelgardiner

Panelgardiner er en fleksibel solafskærmningsløsning, der med sine enkeltvise tekstilbaner let trækkes frem og tilbage til at skærme lige dér, hvor behovet er. Vælg panelgardiner i forskellige gardintekstiler eller vælg en loftskinne med flere spor, så I let kan ændre rækkefølgen på panelgardiner og anvende dem som et dekorativt islæt.

panelgardiner

Panelgardiner giver fleksibel afskærmning

Panelgardiner består af individuelle tekstilbaner, som kører på en skinne i loftet, og så er panelgardiner den solafskærmning, som kan designes på flest mulige måder. Da panelgardiner hænger uafhængigt af hinanden, kan de enkeltvist trækkes hen dér, hvor I ønsker afskærmning, og da de netop er enkeltvise, kan hvert panelgardin bestå af sit eget gardintekstil. Panelgardiner er en oplagt solafskærmningsløsning til store vinduespartier og panoramavinduer, hvor behovet for både afskærmning og udkig er relevant, modsat almindelige fortræksgardiner, der vil skærme for hele vinduet.

panelgardiner

Opdel rum med panelgardiner

Til både små og store arbejdsarealer, kan panelgardiner være en enkelt og let måde at skærme af og skabe rum i rummene. Da panelgardiner kører på en skinne i loftet, er de nemme at trække for og tilbage, modsat en skille- eller skærmvæg, der skal flyttes på, og så fylder panelgardiner minimalt i forhold til reoler og rumdelere. Til større kontorlandskaber og venteområder med mindre interiør, vil panelgardiner også have en betydelig effekt på akustikken og rumklangen. Uanset om behovene er afskærmning, akustik eller skjule reol- og mappesystemerne, er panelgardiner en meget fleksibel løsning.

panelgardiner

Skræddersyede panelgardiner

Lad panelgardinerne afspejle arbejdspladsens visuelle DNA og farveskema, og vælg lige det tekstil, der fuldender indretningsstilen. Panelgardiner kan sys i mange forskellige tekstiler, og I kan vælge blandt over 50 nationale og internationale brands hos Merkur Gardiner, så I får de panelgardiner, der passer til jeres smag. Da panelgardinerne bliver skræddersyet og er enkeltvise, er det helt op til jer, hvor brede de skal være og hvor mange antal, der er passende. Vælg forskellige tekstiler, nuancer, mønstre og strukturer for at pifte indretningen op eller veksl mellem tætvævede og transparente varianter for at skabe et unikt udtryk til arbejdspladsen.

panelgardiner

Betjen nemt panelgardiner

Panelgardiner er markedets eneste solafskærmning, som kun kan betjenes manuelt. I kan enten vælge at sammenkoble panelgardiner med en snor, så når der bliver trukket i det forreste, følge den andre panelgardiner med. For den ultimative fleksibilitet, anbefaler Merkur Gardiner at lade panelgardinerne hænge enkeltvist, så I kan trække det individuelle gardin frem og tilbage efter behov. Så kan I vælge om I vil trække panelgardiner i selve tekstilet eller via førestang, både når de er sammenkoblet og frie.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands