Foldegardiner

Foldegardiner er en effektiv solafskærmning, som også giver rummene en afslappet atmosfære, med sine bløde former. De både æstetiske og funktionelle foldegardiner fås i utal af farvemuligheder, mønstre, tekstilvarianter og nuancer, lige fra de spraglede motiver til de stilrene toner.

foldegardiner

Foldegardiner

Foldegardiner til den bløde stil

Foldegardiner skærmer effektivt mod lysindfald og indkig, samtidigt med, at det giver et stemningsfuldt udtryk til indretningen, med gardinets bløde folder. Mulighederne er mange med foldegardiner, og I kan vælge bredt mellem transparente og tætvævede varianter, alt fra velour til hør, multi- og ensfarvede og mønstrede foldegardiner. Uanset erhverv, er Merkur Gardiners erhvervskonsulenter klar til at rådgive og materiale og farvesammensætninger.

Foldegardiner

Skræddersyede foldegardiner

Vælg foldegardiner som passer til arbejdspladsens visuelle designguide og farveskema, og lad foldegardiner fuldende indretningsstilen. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi foldegardiner efter jeres vinduers mål, så I skal kun tage stilling til, hvilket tekstil, I vil have foldegardiner i. Vi har et sortiment på over 50 brands, der alle er af høj kvalitet og byder på spændende designs, farvesammensætninger og stilrene nuancer.

Foldegardiner i en storbylejlighed
Closeup af et foldegardin i mørk grå farve

Foldegardiner

Brug foldegardiner til mørklægning

Skal hotelværelset have æstetisk mørklægning til gæsterne, eller mødelokalet en lidt blødere kant til præsentationer, så er foldegardiner som mørklægning løsningen. Vælg lige præcis det tekstil, som passer til jeres indretningsstil, og så syer vi et mørklægningsfoer på bagsiden, så lyset bliver ude og I får den fulde mørklægningseffekt.

Foldegardiner

Manuel og motorbetjente foldegardiner

Betjen nemt foldegardiner med kædetræk for at hæve og sænke dem, eller vælg den motoriseret løsning, hvor I kan betjene foldegardinerne via en fjernbetjening eller app. Vores motoriserede foldegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som alle kan downloades ned til både IOS og Android enheder.

Manuelt betjente foldegardiner i en lys og moderne stue

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content