Plisségardiner

Plisségardiner er med sin siksakkede struktur en dekorativ solafskærmning, samtidigt med at den skærmer effektivt mod sollys og indkig. Plisségardiner kan betjenes på mange måder, være et-, to- og firelags og er særlig attraktiv med sin fri parkering-funktion, som giver mulighed for at skærme lige dér, hvor behovet opstår.

Plisségardiner

Plisségardiner giver god afskærmning

Plisségardiner er ligeså æstetiske som funktionelle, og de består af et enkelt lag plisseret stof, som giver den karakteristiske kantede form. Plisségardiner giver god afskærmning af lysindfald og indkig udefra, og med fri parkering, kan I skærme af helt fleksibelt. Det særlige ved plisségardiner er, at de med deres form filtrerer lyset behageligt og mindsker lysreflekser, når det er rullet ned. Det gør plisségardiner velegnede til arbejdspladser, hvor der forekommer meget skærmarbejde. Udvalget af plisségardiner er stort, så om de skal minimalistiske, mørklæggende eller motivfyldte, finder I varianten til jeres behov hos Merkur Gardiner.

Plisségardiner

Skræddersyede plisségardiner

Plisségardiner er en god løsning til alle slags vinduestyper, og særligt til vinduer med unikke vinkler og mål, som runde, trekantede og store gavlvinduer. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi plisségardiner efter jeres mål, så I skal kun tage stilling til, hvilket plisségardin, der passer til arbejdspladsens visuelle designguide. Vi forhandler brandsene Andreas Hansen og Stila i vores plissésortiment, som begge har et varieret udvalg, lige fra plisséer med flamingoer på til børnehuse til råhvide, der passer til kontormiljøet. Sammenlagt kan I vælge mellem over 100 forskellige plisségardiner.

Plisségardiner

Bedre akustik og indeklima med dobbeltlag plisségardiner

Til store rum og kontorarealer, hvor akustik og lydniveau kan påvirke arbejdskoncentrationen, kan dobbeltlag plisségardiners bikubestruktur skabe en lyddæmpende effekt – faktisk kan de absorbere op til 70 % af lyde og støj udefra. Dupli og duettes karakteristiske bikubeform skaber et lag af stillestående luft, mellem de to lag. Dette giver en isolerende effekt om vinteren og kan minimere varmetabet fra vinduer med op til 30 %, og omvendt kan det dobbeltlag plisségardin reflektere op til 77 % af solens stråler på en sommerdag. Plisségardiner er ideelle til at skabe behagelige temperaturer og et godt indeklima.

Plisségardiner

Betjen plisségardiner manuelt

Plisségardiner har mange betjeningsmuligheder. Vælg den manuelle, hvor plisségardinet bliver betjent med almindeligt snore- eller kædetræk. Vælg loopcord®- eller smartcord®-løsningen, hvor snoren altid har den samme længde, uanset hvor langt oppe eller nede gardinet er. Ønsker I en plissé fri for snore- eller kædetræk, er cordless®-løsningen valget, hvor plisséen bliver justeret via et greb på bundlisten. Skal det være helt fleksibelt, så vælg fri parkering-løsningen, hvor plisségardinet kan blive hævet og sænket via både top- og bundlisten, så det skærmer lige dér, hvor behovet opstår, og bevar det øvrige udkig.

Plisségardiner

Motoriserede plisségardiner

Med motoriseret betjening af plisségardiner, kan I nemt trække plisséen frem og tilbage via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede plisségardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som kan downloades til både Android og IOS enheder.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands