Rullegardiner

Rullegardiner er den helt enkle solafskærmning, som med sit stramme udseende giver rummet et stilrent udtryk. Rullegardiner giver god afskærmning for lysindfald og indkig, og de kan vælges i et utal af farver, nuancer og strukturer, lige fra de skandinaviske grålige toner til de spraglede mønstrede varianter.

RULLEGARDINER

Den enkle løsning

Rullegardiner er enkle i sit udtryk og funktioner, da de udelukkende kan køres op eller ned efter afskærmningsbehov. Rullegardiner er særligt populære, fordi de netop består af et enkelt lag stof, der er helt stramt. Dertil er rullegardiner en god løsning til erhverv, hvor der er behov at have vindueskarmen fri til opbevaring eller pyntegenstande. Rullegardiner er velegnede til kontordomiciler, hvor der er meget skærmarbejde, da rullegardiner filtrerer lyset behageligt og skærmene undgår lysreflekser. Derudover kan rullegardiner fås med brandhæmmende og varmeafvisende belægninger, som øger arbejdspladsers sikkerhed og forbedrer indeklimaets temperaturer.

RULLEGARDINER

Skræddersyede rullegardiner

Om det er til kontorindretningen, hotelværelser eller til restauranter, så lad persiennerne komplimentere virksomhedens visuelle identitet og farveskema, så det hele matcher og gør det til en gennemført stil. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi rullegardiner efter dine mål, så I skal blot tage stilling til, hvilket tekstil, der passer til jeres indretningssmag, og om I vil have dekorationsbånd og specialsyede kanter. Vælg blandt Stila og Andreas Hansens rullegardinskollektioner, der spænder bredt mellem transparente, tætvævede og mørklæggende varianter, til mønstrede, ensfarvede og stribede udgaver.

RULLEGARDINER

Fleksibel solafskærmning med Duo Rollers

Duo Rolleren er en unik solafskærmning, som forener funktionerne fra persienner og rullegardiner i ét gardin. Duo Rolleren består af henholdsvis synlige og transparente striber eller geometriske figurer, som regulerer lysindfaldet, afhængigt af, hvordan det synlige og transparente lag overlapper hinanden. Duo Rolleren er velegnede til arbejdspladser, hvor der hurtigt og enkelt skal kunne justeres på lysindfald og afskærmning, og Duo Rollers har de tre samme indstillinger som persiennen: Helt åben, delvist åben og helt lukket. Modsat persiennen kan det synlige stof i Duo Rollers have mindre tæthed, så det minder mere om et rullegardin, der stadig filtreret lysindfaldet, imens det skærmer for blændende sol.

RULLEGARDINER

Betjen nemt rullegardiner

Betjen rullegardiner manuelt med kæde eller snoretræk for at hæve og sænke dem, eller vælg den kædefrie løsning, cordless®, hvor I via et greb på bundlisten kan justere rullegardinet. Rullegardiner kan også betjenes med motor, hvor de kan styres via en fjernbetjening eller app. Vores motoriserede rullegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der alle kan downloades til IOS og Android enheder.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands