Rullegardiner

Rullegardiner er den helt enkle solafskærmning, som med sit stramme udseende giver rummet et stilrent udtryk. Rullegardiner giver god afskærmning for lysindfald og indkig, og de kan vælges i et utal af farver, nuancer og strukturer, lige fra de skandinaviske grålige toner til de spraglede mønstrede varianter.

rullegardiner

RULLEGARDINER

Den enkle løsning

Rullegardiner er enkle i sit udtryk og funktioner, da de udelukkende kan køres op eller ned efter afskærmningsbehov. Rullegardiner er særligt populære, fordi de netop består af et enkelt lag stof, der er helt stramt. Dertil er rullegardiner en god løsning til erhverv, hvor der er behov at have vindueskarmen fri til opbevaring eller pyntegenstande. Rullegardiner er velegnede til kontordomiciler, hvor der er meget skærmarbejde, da rullegardiner filtrerer lyset behageligt og skærmene undgår lysreflekser. Derudover kan rullegardiner fås med brandhæmmende og varmeafvisende belægninger, som øger arbejdspladsers sikkerhed og forbedrer indeklimaets temperaturer.

RULLEGARDINER

Skræddersyede rullegardiner

Om det er til kontorindretningen, hotelværelser eller til restauranter, så lad persiennerne komplimentere virksomhedens visuelle identitet og farveskema, så det hele matcher og gør det til en gennemført stil. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi rullegardiner efter dine mål, så I skal blot tage stilling til, hvilket tekstil, der passer til jeres indretningssmag, og om I vil have dekorationsbånd og specialsyede kanter. Vælg blandt Stila og Andreas Hansens rullegardinskollektioner, der spænder bredt mellem transparente, tætvævede og mørklæggende varianter, til mønstrede, ensfarvede og stribede udgaver.

Showroom med farverige rullegardiner
Dobbelte rullegardiner i rombe mønster

RULLEGARDINER

Fleksibel solafskærmning
med Duo Rollers

Duo Rolleren er en unik solafskærmning, som forener funktionerne fra persienner og rullegardiner i ét gardin. Duo Rolleren består af henholdsvis synlige og transparente striber eller geometriske figurer, som regulerer lysindfaldet, afhængigt af, hvordan det synlige og transparente lag overlapper hinanden. Duo Rolleren er velegnede til arbejdspladser, hvor der hurtigt og enkelt skal kunne justeres på lysindfald og afskærmning, og Duo Rollers har de tre samme indstillinger som persiennen: Helt åben, delvist åben og helt lukket. Modsat persiennen kan det synlige stof i Duo Rollers have mindre tæthed, så det minder mere om et rullegardin, der stadig filtreret lysindfaldet, imens det skærmer for blændende sol.

RULLEGARDINER

Betjen nemt rullegardiner

Betjen rullegardiner manuelt med kæde eller snoretræk for at hæve og sænke dem, eller vælg den kædefrie løsning, cordless®, hvor I via et greb på bundlisten kan justere rullegardinet. Rullegardiner kan også betjenes med motor, hvor de kan styres via en fjernbetjening eller app. Vores motoriserede rullegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der alle kan downloades til IOS og Android enheder.

Mørke rullegardiner med krom lister i kontor

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale