Rullegardiner

Rullegardiner er den helt enkle solafskærmning, som med sit stramme udseende giver rummet et stilrent udtryk. Rullegardiner giver god afskærmning for lysindfald og indkig, og de kan vælges i et utal af farver, nuancer og strukturer, lige fra de skandinaviske grålige toner til de spraglede mønstrede varianter.

rullegardiner

RULLEGARDINER

Den enkle løsning

Rullegardiner er enkle i sit udtryk og funktioner, da de udelukkende kan køres op eller ned efter afskærmningsbehov. Rullegardiner er særligt populære, fordi de netop består af et enkelt lag stof, der er helt stramt. Dertil er rullegardiner en god løsning til erhverv, hvor der er behov at have vindueskarmen fri til opbevaring eller pyntegenstande. Rullegardiner er velegnede til kontordomiciler, hvor der er meget skærmarbejde, da rullegardiner filtrerer lyset behageligt og skærmene undgår lysreflekser. Derudover kan rullegardiner fås med brandhæmmende og varmeafvisende belægninger, som øger arbejdspladsers sikkerhed og forbedrer indeklimaets temperaturer.

RULLEGARDINER

Skræddersyede rullegardiner

Om det er til kontorindretningen, hotelværelser eller til restauranter, så lad persiennerne komplimentere virksomhedens visuelle identitet og farveskema, så det hele matcher og gør det til en gennemført stil. Hos Merkur Gardiner skræddersyer vi rullegardiner efter dine mål, så I skal blot tage stilling til, hvilket tekstil, der passer til jeres indretningssmag, og om I vil have dekorationsbånd og specialsyede kanter. Vælg blandt Stila og Andreas Hansens rullegardinskollektioner, der spænder bredt mellem transparente, tætvævede og mørklæggende varianter, til mønstrede, ensfarvede og stribede udgaver.

Showroom med farverige rullegardiner

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
Dobbelte rullegardiner i rombe mønster

RULLEGARDINER

Fleksibel solafskærmning
med Duo Rollers

Duo Rolleren er en unik solafskærmning, som forener funktionerne fra persienner og rullegardiner i ét gardin. Duo Rolleren består af henholdsvis synlige og transparente striber eller geometriske figurer, som regulerer lysindfaldet, afhængigt af, hvordan det synlige og transparente lag overlapper hinanden. Duo Rolleren er velegnede til arbejdspladser, hvor der hurtigt og enkelt skal kunne justeres på lysindfald og afskærmning, og Duo Rollers har de tre samme indstillinger som persiennen: Helt åben, delvist åben og helt lukket. Modsat persiennen kan det synlige stof i Duo Rollers have mindre tæthed, så det minder mere om et rullegardin, der stadig filtreret lysindfaldet, imens det skærmer for blændende sol.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

RULLEGARDINER

Betjen nemt rullegardiner

Betjen rullegardiner manuelt med kæde eller snoretræk for at hæve og sænke dem, eller vælg den kædefrie løsning, cordless®, hvor I via et greb på bundlisten kan justere rullegardinet. Rullegardiner kan også betjenes med motor, hvor de kan styres via en fjernbetjening eller app. Vores motoriserede rullegardiner er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, der alle kan downloades til IOS og Android enheder.

Mørke rullegardiner med krom lister i kontor

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content