Tekstiler

Tekstiler er den klassiske løsning til at skærme for sollys og give stemningsfulde rum. I erhvervssammenhænge har tekstilet udviklet sig til mere funktionelle egenskaber som bakterie- og flammehæmmende og lyddæmpende mod dårlig akustik. Uanset om tekstiler skal bidrage til en luksuriøs hotelindretning eller være sundhedsfremmende på sygehuse, har vi et bredt og farverigt udvalg hos Merkur Gardiner.

Tekstiler som kontorindeliing

Tekstiler

Brug tekstiler til kontorindretning

Til store kontorlandskaber, hvor der kan være behov for at skærme af for naboafdelingen, sidde isoleret ved et mødebord og drøfte dagsorden, eller på anden måde skabe et skel i rummet, er tekstiler en nem måde at opnå det på. Med en skinne i loftet, kører tekstilerne let frem og tilbage, og I slipper for store rumdelere og skille- og skærmvægge. Om det er for at skabe et mindre rum i rummet med tætvævede tekstiler eller dekoration med en transparent variant, så er bonussen, at tekstiler absorberer meget støj, så I også får en lyddæmpende effekt på kontoret.

Tekstiler

Hold lyset ude med mørklægning

Til rum og mødelokaler, hvor der oftest skal vises præsentationer fra en projektor, kan mørklægningstekstiler være en god løsning til at synliggøre det visuelle indspark. Mørklægningstekstiler er også velegnede til arbejdspladser som bosteder, plejecentre, sygehuse og lignende, hvor ansatte har mulighed for at tage et hvil i løbet af vagten.

Tekstiler
tekstilgardiner

Tekstiler

Få bedre akustik med støjdæmpende tekstiler

For et godt arbejdsmiljø er god akustik en vigtig faktor. Om det er kontordomiciler, læsesale, hospitalsgange, venteområder eller store kantiner, kan baggrundsstøjen blive rungende og give et ubehageligt højt lydniveau. Gardintekstiler absorberer meget lyd, og hvis det er tekstiler af kraftigere kvalitet som filt, uld og velour, kan det bidrage gevaldigt til en behageligere akustik. Skærm for skarpt lysindfald og øg det fysiske arbejdsmiljø med støjdæmpende tekstiler.

Tekstiler

Øg sikkerheden med brandhæmmende tekstiler

Til folkeskoler, ungdomsuddannelser, plejecentre, sygehuse og andre institutioner, hvor der mange mennesker under samme tag, kan brandhæmmende tekstiler skabe tryghed. De brandhæmmende tekstiler kan betydeligt sænke tempoet for en brands udbredelse og røgudvikling eller ligefrem forhindre brande i at opstå. Med en reducering af brandes skred kan både studerende, borgere og personale føle sig sikre, selv hvis en brand skulle opstå.

tekstilgardiner
tekstilgardiner

Tekstiler

Dræb bakterier med tekstiler

Hygiejne er et yderst vigtigt redskab på hospitaler, og bakteriedræbende tekstiler kan dræbe op til 99,8 % af alle bakterier på tekstilets overflade. Det gør bakteriedræbende tekstiler til en vigtig ressource til at minimere vira, sygdomme og allergigener. Derfor er bakteriedræbende tekstiler også ideelle som rumdeling på sengeafsnit, med flere patienter på samme stue, da tekstilet imellem dem forhindrer bakterier i at sprede sig.

Tekstiler

Miljøvenlige tekstiler

Har arbejdspladsen en grøn filosofi kan miljøvenlige tekstiler være et skridt i den bæredygtige retning. Hos Merkur Gardiner forhandler vi kollektioner fra brandsene Pagunette og Stila, som begge tilbyder tekstiler, der er lavet fra opsamlet plastik i havet og naturen og genvundet til ny polyester. Brandet Jab har med deres NatureProtect-kollektion fokus på at minimere omkostninger for naturen mindst muligt, og hele kollektionen er både cradle to cradle guld og platin certificeret. Der er mange miljøperspektiver, så om fokusset skal være på CO2-reducering, genanvendelse eller minimering af jordens naturlige ressourcer, så har vi udvalget hos Merkur Gardiner.

Miljøvenlige tekstilgardiner

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content