Tekstiler

Tekstiler er den klassiske løsning til at skærme for sollys og give stemningsfulde rum. I erhvervssammenhænge har tekstilet udviklet sig til mere funktionelle egenskaber som bakterie- og flammehæmmende og lyddæmpende mod dårlig akustik. Uanset om tekstiler skal bidrage til en luksuriøs hotelindretning eller være sundhedsfremmende på sygehuse, har vi et bredt og farverigt udvalg hos Merkur Gardiner.

Tekstiler

Brug tekstiler til kontorindretning

Til store kontorlandskaber, hvor der kan være behov for at skærme af for naboafdelingen, sidde isoleret ved et mødebord og drøfte dagsorden, eller på anden måde skabe et skel i rummet, er tekstiler en nem måde at opnå det på. Med en skinne i loftet, kører tekstilerne let frem og tilbage, og I slipper for store rumdelere og skille- og skærmvægge. Om det er for at skabe et mindre rum i rummet med tætvævede tekstiler eller dekoration med en transparent variant, så er bonussen, at tekstiler absorberer meget støj, så I også får en lyddæmpende effekt på kontoret.

Tekstiler

Hold lyset ude med mørklægning

Til rum og mødelokaler, hvor der oftest skal vises præsentationer fra en projektor, kan mørklægningstekstiler være en god løsning til at synliggøre det visuelle indspark. Mørklægningstekstiler er også velegnede til arbejdspladser som bosteder, plejecentre, sygehuse og lignende, hvor ansatte har mulighed for at tage et hvil i løbet af vagten.

Tekstiler

Få bedre akustik med støjdæmpende tekstiler

For et godt arbejdsmiljø er god akustik en vigtig faktor. Om det er kontordomiciler, læsesale, hospitalsgange, venteområder eller store kantiner, kan baggrundsstøjen blive rungende og give et ubehageligt højt lydniveau. Gardintekstiler absorberer meget lyd, og hvis det er tekstiler af kraftigere kvalitet som filt, uld og velour, kan det bidrage gevaldigt til en behageligere akustik. Skærm for skarpt lysindfald og øg det fysiske arbejdsmiljø med støjdæmpende tekstiler.

Tekstiler

Øg sikkerheden med brandhæmmende tekstiler

Til folkeskoler, ungdomsuddannelser, plejecentre, sygehuse og andre institutioner, hvor der mange mennesker under samme tag, kan brandhæmmende tekstiler skabe tryghed. De brandhæmmende tekstiler kan betydeligt sænke tempoet for en brands udbredelse og røgudvikling eller ligefrem forhindre brande i at opstå. Med en reducering af brandes skred kan både studerende, borgere og personale føle sig sikre, selv hvis en brand skulle opstå.

Tekstiler

Dræb bakterier med tekstiler

Hygiejne er et yderst vigtigt redskab på hospitaler, og bakteriedræbende tekstiler kan dræbe op til 99,8 % af alle bakterier på tekstilets overflade. Det gør bakteriedræbende tekstiler til en vigtig ressource til at minimere vira, sygdomme og allergigener. Derfor er bakteriedræbende tekstiler også ideelle som rumdeling på sengeafsnit, med flere patienter på samme stue, da tekstilet imellem dem forhindrer bakterier i at sprede sig.

Tekstiler

Miljøvenlige tekstiler

Har arbejdspladsen en grøn filosofi kan miljøvenlige tekstiler være et skridt i den bæredygtige retning. Hos Merkur Gardiner forhandler vi kollektioner fra brandsene Pagunette og Stila, som begge tilbyder tekstiler, der er lavet fra opsamlet plastik i havet og naturen og genvundet til ny polyester. Brandet Jab har med deres NatureProtect-kollektion fokus på at minimere omkostninger for naturen mindst muligt, og hele kollektionen er både cradle to cradle guld og platin certificeret. Der er mange miljøperspektiver, så om fokusset skal være på CO2-reducering, genanvendelse eller minimering af jordens naturlige ressourcer, så har vi udvalget hos Merkur Gardiner.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands