Mørklægning

Mørklægningsgardiner er den mest effektive solafskærmningsløsning til at skabe total mørklægning af rum. Mørklægningsgardiner er fleksible i form, og findes i lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner, plisségardiner og gardintekstiler. Hele sortimentet af mørklægningsgardiner er i høj kvalitet og spænder bredt fra de mørke nuancer til de mønstrede varianter.

Mørklægning

Skræddersyet mørklægning

Til at afskærme for solens stråler, lysindfald og gadelys på alle døgnets tider, er mørklægning den mest effektive løsning på markedet. Hos Merkur Gardiner kan I vælge mellem mørklægning som plisségardin, gardintekstil, lamelgardin eller rullegardin, alt afhængigt af, hvad der passer til jeres profil. Som med resten af vores sortiment, skræddersyer til mørklægningen efter jeres mål, I skal blot beslutte hvilken form den skal have og hvilken farvenuance, der matcher bedst jeres designguide.

Mørklægning

Æstetisk mørklægning med tekstiler

For det eksklusive udtryk, er tekstiler en essentiel bidragsyder. Til hotelværelser, der rummer æstetik og kvalitet, er tekstilets bløde former det, der fuldender indretningen. Hos Merkur Gardiner behøver I ingenlunde at vælge et mørkt tekstil eller en tætvævede variant, I kan vælge lige det tekstil, som passer ind i interiørindretningen, så syer vi et mørklægningstekstil på bagsiden af stoffet, som giver den mørklæggende effekt. Så om det skal være flaskegrøn velour eller en sart rosa, så får I en elegant mørklægningsløsning.

Mørklægning

Mørklæg med plissé- og rullegardiner

Til skrå eller vandrette vinduer, som giver et godt lys ind, så er mørklægningsrullegardiner eller -plisségardiner en effektiv afskærmning til at mørklægge rummene. Både rullegardiner og plisségardiner kører på en skinne i siderne, som lukker alt lys ude. Om det er til gæsterne på hotellet, plejepersonale der må tage et hvil under vagten, eller for at mørklægge et møderum under en præsentation, så er mørklæggende rulle- og plisségardiner en effektfuld løsning. Vælg mørklægning i den klassiske mørke farve eller vælg et farverigt og motivfyldt dessin.

Mørklægning

Automatisk og manuel betjening

Om mørklægningen har form af tekstiler, rullegardin, lamelgardin eller plisségardin, kan de betjenes manuelt med snore- og kædetræk eller betjenes via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tabletenhed. Vores motoriserede mørklægningsløsninger er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som alle kan downloades ned til både IOS og Android enheder.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands