Mørklægning

Mørklægningsgardiner er den mest effektive solafskærmningsløsning til at skabe total mørklægning af rum. Mørklægningsgardiner er fleksible i form, og findes i lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner, plisségardiner og gardintekstiler. Hele sortimentet af mørklægningsgardiner er i høj kvalitet og spænder bredt fra de mørke nuancer til de mønstrede varianter.

Conference lokale med rullegardiner

Mørklægning

Skræddersyet mørklægning

Til at afskærme for solens stråler, lysindfald og gadelys på alle døgnets tider, er mørklægning den mest effektive løsning på markedet. Hos Merkur Gardiner kan I vælge mellem mørklægning som plisségardin, gardintekstil, lamelgardin eller rullegardin, alt afhængigt af, hvad der passer til jeres profil. Som med resten af vores sortiment, skræddersyer til mørklægningen efter jeres mål, I skal blot beslutte hvilken form den skal have og hvilken farvenuance, der matcher bedst jeres designguide.

Mørklægning

Æstetisk
mørklægning med tekstiler

For det eksklusive udtryk, er tekstiler en essentiel bidragsyder. Til hotelværelser, der rummer æstetik og kvalitet, er tekstilets bløde former det, der fuldender indretningen. Hos Merkur Gardiner behøver I ingenlunde at vælge et mørkt tekstil eller en tætvævede variant, I kan vælge lige det tekstil, som passer ind i interiørindretningen, så syer vi et mørklægningstekstil på bagsiden af stoffet, som giver den mørklæggende effekt. Så om det skal være flaskegrøn velour eller en sart rosa, så får I en elegant mørklægningsløsning.

Æstetisk-mørklægning-med-tekstiler
Plisségardiner med mørklægning til skråtstillede tagvinduer i TV-stue

Mørklægning

Mørklæg med
plissé- og rullegardiner

Til skrå eller vandrette vinduer, som giver et godt lys ind, så er mørklægningsrullegardiner eller -plisségardiner en effektiv afskærmning til at mørklægge rummene. Både rullegardiner og plisségardiner kører på en skinne i siderne, som lukker alt lys ude. Om det er til gæsterne på hotellet, plejepersonale der må tage et hvil under vagten, eller for at mørklægge et møderum under en præsentation, så er mørklæggende rulle- og plisségardiner en effektfuld løsning. Vælg mørklægning i den klassiske mørke farve eller vælg et farverigt og motivfyldt dessin.

Mørklægning

Automatisk og manuel betjening

Om mørklægningen har form af tekstiler, rullegardin, lamelgardin eller plisségardin, kan de betjenes manuelt med snore- og kædetræk eller betjenes via en fjernbetjening eller app på smartphone eller tabletenhed. Vores motoriserede mørklægningsløsninger er kompatible med styresystemerne Brel Home og Somfy TaHoma® switch, som alle kan downloades ned til både IOS og Android enheder.

Somify fjernbetjenning til gardiner og persienner

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale