Ældre- og handicapvenlige løsninger

Hos Merkur Gardiner er det muligt at få det meste indvendige og udvendige solafskærmning med motoriseret styring. Om det er rullegardiner, markiser, foldegardiner eller mørklægning, så giver alt, hvad der kan fjernstyres elektronisk en mere selvstændig hverdag for mennesker med handicap, gener eller nedsat funktionalitet.

fjernbetjening

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Motoriserede løsninger giver frihed

Til en hverdag, hvor det giver udfordringer selv at justere sin solafskærmning, er de motoriserede betjeninger en hjælpende hånd. Derudover er den motoriseret betjeningsmulighed også ideel til høje vinduespartier, hvor man oplever problemer med at nå solafskærmningens snor- eller kædetræk selv, for at justere på afskærmningen. Med motorstyrede solafskærmning kan I selv betjene plisségardiner, persienner og meget andet via et enkelt klik på app’en eller fjernbetjeningen, og så styrer I selv om solafskærmningen skal køre op eller ned. Vores motoriserede løsninger er kompatible med styresystemerne Brel Home, Somfy Connexoon RTS og Somfy TaHoma®, der alle kan downloades ned til Android og IOS enheder.

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Få sindsro med sensorer

Gør boligen til et rart sted at opholde jer, og hvor det samtidigt er nemt at få hverdagen til at fungere med en regn-, vind- og solsensor. Til udvendig solafskærmning, som udvendige screens og markiser, vil den fuldautomatiske sol- og vindsensor selv køre solafskærmningen ud, når solen står skarpt på og ind, når det regner eller blæser for kraftigt. Til den indvendige solafskærmning som lamelgardiner og rullegardiner, kan Somfys trådløse solsensor automatisk køre solafskærmningen op og ned, afhængigt af sol- og lysintensiteten, så der altid er et behageligt lysindfald i boligen.

Få sindsro med sensorer

Skab det perfekte udtryk med Merkur Gardiners komplette service

Hos Merkur Gardiner forstår vi, at valget af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør kan være en kompleks proces, både for private hjem og virksomheder. Derfor tilbyder vi også en komplet servicepakke, der dækker alle dine behov, fra rådgivning og valg af produkter til montage, reparation, syning og vask og rens. Vores mål er at gøre processen så enkel og problemfri som muligt, så du kan skabe det rum, du altid har drømt om.

 

Erfarende rådgivere

Vores erfarne team af eksperter står klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning i valget af produkter, dimensionering, farvevalg og installation. Uanset om du ønsker at opgradere dit hjem med elegante gardiner, skabe et professionelt arbejdsmiljø med smukke persienner eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

 

Det "store" lille ekstra

Vi går den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde enestående service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation, reparation, syning og vask og rens. Vores dedikation til kundetilfredshed strækker sig langt ud over salget.

 

Tag kontakt med os, så vi kan hjælpe dig!

Så hvis du står over for en boligindretningsopgave eller har brug for at opgradere dit hjem eller din virksomhed med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte udtryk til dit rum med vores omfattende service og ekspertise.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content