Pergola

Til overdækning af større terrasser eller fortovsrestauranter, hvor gæsterne skal kunne nyde deres servering i udendørs rammer, er pergolamarkiser en god løsning. Pergolaer er en fleksibel afskærmningsløsning, da den både kan stå i det fri eller i forlængelse af en husmur, og så kommer den i et spændende farveunivers.

pergola

Ekstra kvadratmeter med pergolaer

Pergolamarkiser giver mulighed for at benytte udendørsarealer mest muligt, og fritstående markiser giver mulighed for at skærme for sollys lige dér, hvor behovet er for at dække terrassen, gårdhaven eller spisekrogen. Pergolaer er en faststående konstruktion af stolper, hvor markisedugen fungerer som et fleksibelt tag, der kan køre frem og tilbage efter vejrforholdene. Stolperne er solidt fastgjort på fliser eller i vægtkasser, som glimrende kan fungere som krukker og stolper til slyngplanter, hvis I ønsker et grønnere udeareal.

pergola

Forlæng udendørstimerne

Til hotel- og restaurationsbranchen kan pergolamarkisen gøre udeserveringen længere og hyggeligere for gæsterne, med en pergolamarkise. Den skærmer for dug, der falder på de sene aftentimerne, og så kan pergolamarkisen også forlænge udendørshyggen med dens ekstra tilbehør, som indbyggede LED-lys i skinnerne og varmelamper til at give lys og varme.

pergola

Pergolamarkiser til enhver stilart

Lad pergolaen eller den fritstående markise blænde ind med resten af virksomhedens visuelle udtryk og farveskema. Foruden at tage stilling til ekstra tilbehør, skal I også designe markisens kassette og stolper. Vælg her mellem seks standardfarver i hvid, cremehvid, gråaluminium, antracitgrå, lysegrå eller havannabrun, eller få den lakeret i en speciel RAL-farve. Så skal I vælge den markisedug, der skal pryde terrassen eller gårdhaven, og her har Merkur Gardiner et udvalg på over 200 forskellige OEKO-TEX® certificerede duge at vælge imellem. Hele vores udvalg af markiseduge er slidstærke og robuste mod kraftige solstråler, regn og svingende temperaturer, så dugen holder i mange sæsoner.

pergola

Betjen nemt pergolaer og fritstående markiser

I kan køre markisedugen frem og tilbage efter behov via en app på smartphone eller tablet enhed eller med en fjernbetjening. Vores motoriserede løsninger er kompatible med Somfy TaHoma® switch styresystemet. Med en tilkoblet sol-, vind- og regnsensor, kører markisen automatisk ud, når solen er skarp og ind, når det regner eller blæst for kraftigt.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands