Pergola

Til overdækning af større terrasser eller fortovsrestauranter, hvor gæsterne skal kunne nyde deres servering i udendørs rammer, er pergolamarkiser en god løsning. Pergolaer er en fleksibel afskærmningsløsning, da den både kan stå i det fri eller i forlængelse af en husmur, og så kommer den i et spændende farveunivers.

Pergolamarkise

pergola

Ekstra kvadratmeter med pergolaer

Pergolamarkiser giver mulighed for at benytte udendørsarealer mest muligt, og fritstående markiser giver mulighed for at skærme for sollys lige dér, hvor behovet er for at dække terrassen, gårdhaven eller spisekrogen. Pergolaer er en faststående konstruktion af stolper, hvor markisedugen fungerer som et fleksibelt tag, der kan køre frem og tilbage efter vejrforholdene. Stolperne er solidt fastgjort på fliser eller i vægtkasser, som glimrende kan fungere som krukker og stolper til slyngplanter, hvis I ønsker et grønnere udeareal.

pergola

Forlæng udendørstimerne

Til hotel- og restaurationsbranchen kan pergolamarkisen gøre udeserveringen længere og hyggeligere for gæsterne, med en pergolamarkise. Den skærmer for dug, der falder på de sene aftentimerne, og så kan pergolamarkisen også forlænge udendørshyggen med dens ekstra tilbehør, som indbyggede LED-lys i skinnerne og varmelamper til at give lys og varme.

Pergolamarkise
Pergolamarkise

pergola

Pergolamarkiser til enhver stilart

Lad pergolaen eller den fritstående markise blænde ind med resten af virksomhedens visuelle udtryk og farveskema. Foruden at tage stilling til ekstra tilbehør, skal I også designe markisens kassette og stolper. Vælg her mellem seks standardfarver i hvid, cremehvid, gråaluminium, antracitgrå, lysegrå eller havannabrun, eller få den lakeret i en speciel RAL-farve. Så skal I vælge den markisedug, der skal pryde terrassen eller gårdhaven, og her har Merkur Gardiner et udvalg på over 200 forskellige OEKO-TEX® certificerede duge at vælge imellem. Hele vores udvalg af markiseduge er slidstærke og robuste mod kraftige solstråler, regn og svingende temperaturer, så dugen holder i mange sæsoner.

pergola

Betjen nemt pergolaer og fritstående markiser

I kan køre markisedugen frem og tilbage efter behov via en app på smartphone eller tablet enhed eller med en fjernbetjening. Vores motoriserede løsninger er kompatible med Somfy TaHoma® switch styresystemet. Med en tilkoblet sol-, vind- og regnsensor, kører markisen automatisk ud, når solen er skarp og ind, når det regner eller blæst for kraftigt.

Pergolamarkise

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale