Terrasse- og altanmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser er den klassiske løsning til at skabe skygge i solskinstimerne og ly for duggen om aftenen effektivt. Terrasse- og altanmarkiser giver god komfort og gør det muligt at nyde udendørsrammerne mest muligt, og så skaber de hygge under en flot markisedug, som kommer i et utal af farver, mønstre og stribede varianter.

varmeapparat på en markise

Terrasse- og altanmarkiser

Nyd skyggen og
aftnerne under markisen

Om det er restaurantbesøgende eller plejehjemsbeboere, der skal nyde en hyggelig stund i det gode vejr, så kan de nyde skyggen under en terrassemarkise. Med fri passage under den og samme funktioner som en stor parasol, får I her en fleksibel solafskærmning, som ingenlunde står i vejen, da den er fastmonteret på muren. Forlæng udendørshyggen ud på aftentimerne med en terrasse- og altanmarkise, som skærmer for duggen, og med tilvalg af indbyggede LED-spots i armene og varmelamper, er der ingen grund til at rykke læsningen eller spisningen inde døre. Terrasse- og altanmarkiser giver mange timer til at benytte og nyde udelivet, med sin afskærmning af sol og dug.

Terrasse- og altanmarkiser

Skræddersyede markiser

En markisedug kan maksimalt have et udfald på 4 meter, og så kan flere markiser blive sammenkoblet, så markisen bliver helt op til 14 meter i bredden. Uanset jeres behov og areal, bliver terrasse- og altanmarkisen produceret efter jeres mål. Skab den rette atmosfære med den rigtige markisedug, som med sit udvalg på over 200 forskellige varianter, nok skal passe ind i arbejdspladsens farvetoner og interiørindretning. Alle markiseduge er OEKO-TEX® certificerede og er helt uden skadelige kemikalier og farvestoffer, og så er alle markiseduge slidstærke, smudsafvisende og robuste mod kraftige solstråler, regnvejr og svingende temperaturer.

udfoldet markise over en træterrasse

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
stor terrassemarkise over en fredfyldt terrasse

Terrasse- og altanmarkiser

Dobbelt op på
skygge og afskærmning

Terrasse- og altmarkiser giver skygge og læ fra oven, og med et udvendigt rullegardin i forbommen kan I også skabe afskærmning fra siden. Det motoriseret rullegardin er særligt velegnet til at afskærme fra lavtstående sol, kølig brise eller for at skabe lidt private rammer, ved at minimere eksponering til forbipasserende. Rullegardinet kan sænkes helt ned til 210 cm, så I kan skabe et helt rum i naturen. Vælg et rullegardin, der matcher med markisedugen eller vælg en separat farve til at skabe kulør på udendørsarealets indretning.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

Terrasse- og altanmarkiser

Nem betjening af markiser

Terrasse- og altanmarkiser kan betjenes manuelt med et håndsving eller med den motoriseret løsning, hvor markisen kører frem og tilbage via en app eller fjernbetjening. Vores motoriserede markiseløsninger er kompatible med styresystemet Somfy TaHoma® switch. Med en tilkoblet sol- og vindsensor bliver markise udsat for mindre belastning, da den automatisk kører ind i kraftigt blæsevejr og ud, når solen står højt, så der altid er behagelig skygge.

delvist udfoldet terrassemarkise

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content