Sidemarkiser

Sidemarkisers primære funktion er at skabe læ for vind, og dernæst skaber det en lille skillevæg i det fri, som kan skærme for indkig og bidrage til mere private rammer. Sidemarkiser skærmer kun for siden, så solen kan stadig nydes i fulde drag uden en kølig vind.

Sidemarkise

Sidemarkiser

Skab oaser med sidemarkiser

Om det er til plejecentrets terrasse eller restaurantens spisekrog, kan en sidemarkise skabe læ for vind, så timerne til udendørshygge bliver forlænget. Med sidemarkiser kan borgere og gæster nyde deres middag, kaffe eller avislæsning i solen, uden at blive forstyrret af vind eller forbipasserende.

Sidemarkiser

Fleksibelt læ for sidevind

Skab fredelige omgivelser med sidemarkiser, uden at gå på kompromis med sollys eller permanente løsninger. Helkassetten kan monteres på stort set al murværk, og sidemarkisen kan enten trækkes ud og sættes fast i et beslag eller til en stolpe fasttømret i en granitplade, som kan flyttes rundt efter behov.

Fleksibelt læ for sidevind

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
tekstiler til sidemarkiser

Sidemarkiser

Design jeres egen sidemarkise

Lad sidemarkisen bidrage til arbejdspladsens visuelle designguide, med de helt rigtige farver. Merkur Gardiners udvalg af markiseduge byder på over 200 forskellige varianter, som repræsenterer hele farveskalaen, striber og mønstre. Vores sidemarkiser kan maksimalt udtrækkes 4,5 meter og være op til 2,5 meter i højden. Vælg helkassetten i en af vores seks standard farver: Hvid, cremehvid, gråaluminium, antracitgrå, lysegrå eller havannabrun, eller få den lakeret i en speciel RAL-farve.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

Sidemarkiser

Dobbelt op på afskærmning

Har jeres restaurant, hotelbar eller anden udendørsareal, i forvejen en terrasse- og altanmarkise, kan I vælge en sidemarkise med skrå kant, så den flugter med terrasse- og altanmarkisens hældning. Det skaber en total afskærmning for sol, regn og dug fra oven og vind fra siden. Vælg de to markiseløsninger i samme farve eller sæt kulør på udeområdet med kontraster og farvespil.

Dobbelt op på afskærmning

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content