Sidemarkiser

Sidemarkisers primære funktion er at skabe læ for vind, og dernæst skaber det en lille skillevæg i det fri, som kan skærme for indkig og bidrage til mere private rammer. Sidemarkiser skærmer kun for siden, så solen kan stadig nydes i fulde drag uden en kølig vind.

Sidemarkise

Sidemarkiser

Skab oaser med sidemarkiser

Om det er til plejecentrets terrasse eller restaurantens spisekrog, kan en sidemarkise skabe læ for vind, så timerne til udendørshygge bliver forlænget. Med sidemarkiser kan borgere og gæster nyde deres middag, kaffe eller avislæsning i solen, uden at blive forstyrret af vind eller forbipasserende.

Sidemarkiser

Fleksibelt læ for sidevind

Skab fredelige omgivelser med sidemarkiser, uden at gå på kompromis med sollys eller permanente løsninger. Helkassetten kan monteres på stort set al murværk, og sidemarkisen kan enten trækkes ud og sættes fast i et beslag eller til en stolpe fasttømret i en granitplade, som kan flyttes rundt efter behov.

Fleksibelt læ for sidevind
tekstiler til sidemarkiser

Sidemarkiser

Design jeres egen sidemarkise

Lad sidemarkisen bidrage til arbejdspladsens visuelle designguide, med de helt rigtige farver. Merkur Gardiners udvalg af markiseduge byder på over 200 forskellige varianter, som repræsenterer hele farveskalaen, striber og mønstre. Vores sidemarkiser kan maksimalt udtrækkes 4,5 meter og være op til 2,5 meter i højden. Vælg helkassetten i en af vores seks standard farver: Hvid, cremehvid, gråaluminium, antracitgrå, lysegrå eller havannabrun, eller få den lakeret i en speciel RAL-farve.

Sidemarkiser

Dobbelt op på afskærmning

Har jeres restaurant, hotelbar eller anden udendørsareal, i forvejen en terrasse- og altanmarkise, kan I vælge en sidemarkise med skrå kant, så den flugter med terrasse- og altanmarkisens hældning. Det skaber en total afskærmning for sol, regn og dug fra oven og vind fra siden. Vælg de to markiseløsninger i samme farve eller sæt kulør på udeområdet med kontraster og farvespil.

Dobbelt op på afskærmning

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale