Udestuemarkiser

Udestuemarkiser er en god mulighed for skabe hygge om udeserveringen og give gæsterne ly for vind og skarp sol, når de skal nyde af retterne. Udestuemarkiser giver skygge for solen, som gør, at udestuen forbliver i en behagelige temperatur, så forlæng sæsonen med en udestuemarkise, der findes i et bredt udvalg af farver, stribede og mønstrede udgaver.

Pergolamarkise

UdestueMARKISEr

Udnyt de udvendige rammer

Som ekstra komfort til restauranter, caféer og barers udeservering, kan en udestuemarkise give behagelige temperaturer at nyde sin formiddag og eftermiddag i, hvor solen er skarpest. Udestuen i sig selv skærmer for blæst, regn og dug, og markisedugen giver så skygge til gæsterne. En udestuemarkise kan dække et areal på op til 36 m2 , og kan have et udfald op til 7 meter, så I kan få en markisedug, der passer til jeres udestue.

udestuemarkiser

Lad markisedugen
sætte stemningen

Ligesom duge, servietter og øvrig interiørindretning skaber rammerne om virksomhedens visuelle identitet, er markisedugen ingen undtagelse. Merkur Gardiners udvalg af markiseduge består af over 200 forskellige varianter, som fås i eksotiske farver som limegrøn og nordiske nuancer som antracitgrå og cremefarvet. Hele vores sortiment af markiseduge er OEKO TEX® certificeret, så de er frie for kemikalier og skadelige farvestoffer.

markise

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
Udestuemarkise over en udestue

udestuemarkiser

Dobbelt skygge med rullegardiner

Udestuemarkisen skærmer fra oven og med et udvendigt rullegardin kan I også få skygge fra siden. De udvendige rullegardiner er særligt velegnede til lavtstående sol, hvor solens stråler skinner lige horisontalt ind i udestuen, og ellers generelt til at skabe lidt afstand til indkig udefra. Til meget brede udestuer, anbefaler Merkur Gardiner en lodretsmarkise, som fås i større mål end udvendige rullegardiner.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

udestuemarkiser

Motoriserede udestuemarkiser

Betjen nemt jeres udestuemarkiser med en Somfy-fjernbetjening eller via app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede betjening er kompatibel med styresystemet Somfy TaHoma® switch. For ekstra komfort, kan I tilkoble en solsensor, som automatisk får markisedugen til at køre frem og tilbage, afhængigt af solens intensitet, og er markisen monteret ovenpå udestuens tag, kan I med fordel koble en vindsensor til, som regulerer markisen i forhold til blæsten.

udestuemarkiser

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content