Udestuemarkiser

Udestuemarkiser er en god mulighed for skabe hygge om udeserveringen og give gæsterne ly for vind og skarp sol, når de skal nyde af retterne. Udestuemarkiser giver skygge for solen, som gør, at udestuen forbliver i en behagelige temperatur, så forlæng sæsonen med en udestuemarkise, der findes i et bredt udvalg af farver, stribede og mønstrede udgaver.

UdestueMARKISEr

Udnyt de udvendige rammer

Som ekstra komfort til restauranter, caféer og barers udeservering, kan en udestuemarkise give behagelige temperaturer at nyde sin formiddag og eftermiddag i, hvor solen er skarpest. Udestuen i sig selv skærmer for blæst, regn og dug, og markisedugen giver så skygge til gæsterne. En udestuemarkise kan dække et areal på op til 36 m2 , og kan have et udfald op til 7 meter, så I kan få en markisedug, der passer til jeres udestue.

udestuemarkiser

Lad markisedugen sætte stemningen

Ligesom duge, servietter og øvrig interiørindretning skaber rammerne om virksomhedens visuelle identitet, er markisedugen ingen undtagelse. Merkur Gardiners udvalg af markiseduge består af over 200 forskellige varianter, som fås i eksotiske farver som limegrøn og nordiske nuancer som antracitgrå og cremefarvet. Hele vores sortiment af markiseduge er OEKO TEX® certificeret, så de er frie for kemikalier og skadelige farvestoffer.

udestuemarkiser

Dobbelt skygge med rullegardiner

Udestuemarkisen skærmer fra oven og med et udvendigt rullegardin kan I også få skygge fra siden. De udvendige rullegardiner er særligt velegnede til lavtstående sol, hvor solens stråler skinner lige horisontalt ind i udestuen, og ellers generelt til at skabe lidt afstand til indkig udefra. Til meget brede udestuer, anbefaler Merkur Gardiner en lodretsmarkise, som fås i større mål end udvendige rullegardiner.

udestuemarkiser

Motoriserede udestuemarkiser

Betjen nemt jeres udestuemarkiser med en Somfy-fjernbetjening eller via app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede betjening er kompatibel med styresystemet Somfy TaHoma® switch. For ekstra komfort, kan I tilkoble en solsensor, som automatisk får markisedugen til at køre frem og tilbage, afhængigt af solens intensitet, og er markisen monteret ovenpå udestuens tag, kan I med fordel koble en vindsensor til, som regulerer markisen i forhold til blæsten.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands