Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser er en udvendig solafskærmning, som både giver et filtreret lysindfald, behagelige temperaturer indenfor og et godt indeklima. Vinduesmarkiser giver samtidigt mulighed for, at I kan åbne vinduerne i løbet af arbejdsdagen og få frisk luft ind, selvom de er kørt ud. Vinduesmarkiser kommer i et væld af farvemuligheder, mønstre og striber, og de kan pifte enhver facade op imens de giver god skygge.

Vinduesmarkiser

vinduesMARKISEr

Skygge og udsyn med faldarmsmarkiser

Faldarmsmarkiser er ideelle til arbejdspladser, hvor meget af arbejde foregår indendørs og ved computer, hvor både temperaturer og lysindfald kan påvirke arbejdsintensiteten. Faldarmsmarkiser sidder fast på muren eller i vinduesrammen, så når faldarmsmarkisen bliver rullet ud, falder armene ud fra kassetten. Faldarmsmarkisen kan indstilles til tre stop. Det øvre stop er når markisen skal rulle sig selv ind i halv- eller helkassetten, det nedre stop er den maksimale vinkelgrad, markisen skal rulle ned til, hvilket maksimalt kan være 120 grader, og så er der endelig komfortstoppet, som er jeres foretrukne stop for faldarmsmarkisen. Med faldarmsmarkiser får I stadig udsyn, når de er kørt ud, og får samtidigt god skygge for solen.

vinduesmarkiser

Markisolette, den fleksible løsning

Markisoletter forener kombinationerne fra faldarmsmarkiser og udvendige screens til én solafskærmning. Markisolettens øvre del består af markisedugen, som kører ned langs vinduesruden, indtil armene falder ud i den vinkel, den er indstillet til på samme måde som med faldarmsmarkiser. Denne solafskærmningsløsning er ideel til aflange vinduespartier, hvor lysindfald og udkig kan variere, da den øverste del af vinduet bliver skærmet helt af markisedugen og nederste del er åben for udkig.

Vinduesmarkiser

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
Vinduesmarkiser

vinduesmarkiser

Design jeres egne vinduesmarkiser

Lad vinduesmarkiser pryde på muren i en farve, som passer til arbejdspladsens DNA og understøtter den visuelle identitet. I kan blive inspireret af Merkur Gardiners udvalg på over 200 forskellige markiseduge, som fås i farveholdige varianter til de mere diskrete creme- og grålige nuancer. Alle markiseduge er OEKO TEX® certificeret, så de indeholder ingen skadelige farvestoffer eller kemikalier. Markisedugene er smudsafvisende og slidstærke og kan klare alle årets vejrsæsoner.

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

vinduesmarkiser

Motorbetjen dine vinduesmarkiser

Kør nemt vinduesmarkiser op og ned med motorstyring, som I kontrollerer med en fjernbetjening eller via app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede vinduesmarkiser er kompatible med styresystemet Somfy TaHoma® switch. Tilkobl en sol- og vindsensor til vinduesmarkiser, så de automatisk kører ud, når solen står højt og ind, når det er overskyet eller blæsten bliver for kraftig. En sensor giver den ultimative komfort og forlænger markisernes funktionsdygtighed.

Vinduesmarkiser

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content