Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser er en udvendig solafskærmning, som både giver et filtreret lysindfald, behagelige temperaturer indenfor og et godt indeklima. Vinduesmarkiser giver samtidigt mulighed for, at I kan åbne vinduerne i løbet af arbejdsdagen og få frisk luft ind, selvom de er kørt ud. Vinduesmarkiser kommer i et væld af farvemuligheder, mønstre og striber, og de kan pifte enhver facade op imens de giver god skygge.

vinduesMARKISEr

Skygge og udsyn med faldarmsmarkiser

Faldarmsmarkiser er ideelle til arbejdspladser, hvor meget af arbejde foregår indendørs og ved computer, hvor både temperaturer og lysindfald kan påvirke arbejdsintensiteten. Faldarmsmarkiser sidder fast på muren eller i vinduesrammen, så når faldarmsmarkisen bliver rullet ud, falder armene ud fra kassetten. Faldarmsmarkisen kan indstilles til tre stop. Det øvre stop er når markisen skal rulle sig selv ind i halv- eller helkassetten, det nedre stop er den maksimale vinkelgrad, markisen skal rulle ned til, hvilket maksimalt kan være 120 grader, og så er der endelig komfortstoppet, som er jeres foretrukne stop for faldarmsmarkisen. Med faldarmsmarkiser får I stadig udsyn, når de er kørt ud, og får samtidigt god skygge for solen.

vinduesmarkiser

Markisolette, den fleksible løsning

Markisoletter forener kombinationerne fra faldarmsmarkiser og udvendige screens til én solafskærmning. Markisolettens øvre del består af markisedugen, som kører ned langs vinduesruden, indtil armene falder ud i den vinkel, den er indstillet til på samme måde som med faldarmsmarkiser. Denne solafskærmningsløsning er ideel til aflange vinduespartier, hvor lysindfald og udkig kan variere, da den øverste del af vinduet bliver skærmet helt af markisedugen og nederste del er åben for udkig.

vinduesmarkiser

Design jeres egne vinduesmarkiser

Lad vinduesmarkiser pryde på muren i en farve, som passer til arbejdspladsens DNA og understøtter den visuelle identitet. I kan blive inspireret af Merkur Gardiners udvalg på over 200 forskellige markiseduge, som fås i farveholdige varianter til de mere diskrete creme- og grålige nuancer. Alle markiseduge er OEKO TEX® certificeret, så de indeholder ingen skadelige farvestoffer eller kemikalier. Markisedugene er smudsafvisende og slidstærke og kan klare alle årets vejrsæsoner.

vinduesmarkiser

Motorbetjen dine vinduesmarkiser

Kør nemt vinduesmarkiser op og ned med motorstyring, som I kontrollerer med en fjernbetjening eller via app på smartphone eller tablet enhed. Vores motoriserede vinduesmarkiser er kompatible med styresystemet Somfy TaHoma® switch. Tilkobl en sol- og vindsensor til vinduesmarkiser, så de automatisk kører ud, når solen står højt og ind, når det er overskyet eller blæsten bliver for kraftig. En sensor giver den ultimative komfort og forlænger markisernes funktionsdygtighed.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands