Miljøvenlige gardiner

Har jeres virksomhed eller organisation en grøn filosofi, så kan I sagtens kombinere solafskærmning med bæredygtighed og en miljøbevidst tankegang. Om I vælger tekstiler af genanvendt polyester eller plastikflasker, tekstiler med fokus på cradle to cradle, eller plisségardiner med fokus på at minimere CO2-udslip, så er hver solafskærmningsløsning et skridt nærmere grøn omstilling.

Miljøvenlige gardiner

Miljøvenlige gardiner

Plastik bliver til gardintekstiler

Hver dag bliver der produceret 820 millioner tons plastik, og hvert år ender 8 af dem i havet. Det tager havet 400 år at nedbryde plastik, dog har man udviklet en teknik til at gøre brug af den bortkastet plastik, til gavn for både naturen og mennesker. Seks indsamlede plastikflasker bliver nemlig til 1 m2 polyester. Foruden at gøre havene mere rene, så er recirkuleret polyester 66 % mindre energikrævende og bruger 90 % mindre vand, når det bliver produceret, sammenlignet med en ny produktion. Hos Merkur Gardiner forhandler vi Pagunettes Recycled-kollektion, hvor tekstilerne består af op til 100 % genanvendt plastik, og Stila tilbyder lamelgardiner og rullegardiner af recirkuleret polyester, der originalt har været plastikflasker, indsamlet i den danske natur. Genanvendt polyester er ligeså slidstærk som ny, så kvalitet og bæredygtighed følges ad.

Miljøvenlige gardiner

Klimavenlige lameller

Bambus vokser hurtigere end nogen anden græs- eller træsort, og da den er CO2-neutral i hele dens levealder, er bambussen et yderst bæredygtigt valg. Bambussen vokser op til 1 meter om dagen og kan fældes hvert andet år, sammenlignet med et egetræ, der fældes hvert 25. år. Hos Merkur Gardiner forhandler vi bambuspersienner fra brandet Stila, og skulle alupersienner passe bedre ind i arbejdspladsens design, kan I stadig vælge bæredygtigt. Stila tilbyder nemlig også alupersienner, der er produceret af 98 % genanvendt aluminium, og det er 92 % mindre energikrævende for naturen, da man omsmelter allerede eksisterende aluminium. Både de miljøvenlige bambus- og alupersienner reducerer CO2-udslip og brugen af naturens egne ressourcer.

Klimavenlige lameller
Tekstiler, der beskytter naturen

Miljøvenlige gardiner

Tekstiler, der beskytter naturen

NatureProtect-kollektionen fra Jab Anstoetz byder på tekstiler, som minimerer belastninger på klimaet mest muligt. Hele kollektion er udviklet med fokus på OceanSafe™-teknologien, så tekstilerne består udelukkende af økologisk bomuld og 100 % bio-nedbrydelige syntetiske fibre. Det gør det muligt for naturen at kompostere tekstilerne selv i kompostbunken, når de har tjent deres formål. Modsat andre tekstiler, der indeholder plastikrester, er disse tekstiler helt plastikfrie og reducerer nedbrydningstiden markant for naturen, og gør det mere naturligt for klimaet at kompostere tekstilerne selv.

Miljøvenlige gardiner

Vælg CO2-venlige tekstiler

Har jeres virksomhed eller organisation et CSR-tiltag om at minimere arbejdspladsens samlede CO2-udslip, kan I med fordel vælge tekstiler, der er produceret med mindst mulige negative følger for miljøet. Jab Anstoetzs NatureProtect-kollektion har haft for øje at dyrke bomulden samme sted som den bliver efterbehandlet – høstning, spinning og vævning foregår alt samme i en radius af 40 km, i det sydlige Tyrkiet. I produktionen er der blevet lagt på at maksimere økonomisk vandbrug, anvende korte transportruter samt benytte vedvarende energi, der alt sammen gør kollektionen cradle to cradle guld og platin certificeret. Derudover er hele kollektionen fri for skadelige kemikalier og farvestoffer, og gør tekstilerne til nogle af markeds mest klimavenlige af slagsen.

Miljøvenlige gardiner

Skab det perfekte miljø med Merkur Gardiners professionelle rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår betydningen af at skabe det ideelle miljø for din virksomhed. Med vores omfattende sortiment af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre kontoraccessories, er vi her for at hjælpe jer med at skabe de optimale omgivelser, som jeres medarbejdere eller kunder fortjener. Vores dedikerede team af eksperter står klar til at give jer professionel rådgivning og vejledning i produktvalg, dimensionering, farvevalg og installation.

Vi ved, at enhver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres behov, virksomhedens stil og budget. Uanset om i ønsker at forbedre jeres kontorlokaler, hotelrum eller restaurant med elegante gardiner, skabe et inspirerende mødelokale med smukke persienner, eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe jer med at realisere jeres virksomheds vision.

Vores forpligtelse til kundetilfredshed går ud over salget. Vi sikrer, at vores erhvervskunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde fremragende service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation. Vi går ekstra langt for at sikre, at din virksomhed får den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Så hvis jeres virksomhed står over for en indretningsopgave eller bare ønsker at opgradere arbejdsmiljøet med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et arbejdsmiljø, der både er inspirerende og funktionelt.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale