Børnesikkerhed

Til hjem med småbørn i familien, kan du med fordel vælge gardinløsninger, hvor der er indtænkt børnesikring. Du får stadig samme mængde afskærmning fra sollys og indkig og samtidigt trygheden i, at børne kan lege sikkert uden at kunne få fingrene i kæder eller snore.

Gardinloesninger-fri-for-snore

børnesikkerhed

Gardinløsninger fri for snore

Når børn leger på gulvet eller i nærheden af vindueskarme, er en god løsning cordless® som betjeningsmetode, som du kan få til dine rullegardiner, plisségardiner og persienner. Cordless® er helt fri for snore og kædetræk, du hæver og sænker blot gardinet med et greb på bundlisten eller via et påsat metalgreb.

børnesikkerhed

Gulvlange gardiner uden kæder

Lamelgardiner er velegnede til store og små vinduespartier, og uanset om dine lameller er korte eller gulvlange i højden, kan du få lamellerne uden kæder i bunden. Med indsvejsede bundvægte hænger lamellerne frit ned fra skinnen og er fri af hinanden, da der er ingen kæde, der forbinder de enkeltvise lameller.

Gulvlange-gardiner-uden-kaeder-1
Ingen-snore-i-boernehoejde

Børnesikkerhed

Ingen snore i børnehøjde

Selvom der er småbørn i huset, kan du godt have plisségardiner med snoretræk i. Du kan vælge loopcord®-løsningen, hvor snoren altid har den samme længde, uanset om gardinet er trukket op eller ned, du skal bare have installeret det til at være en kort længde, for at være udenfor børnehøjde. Så kan du vælge smartcord® som betjeningsmetode, der med sin pumpefunktion let hæver og sænker plisségardinet via snoren, som ligesom loopcord®, altid har den samme snorlængde.

Børnesikkerhed

Gardiner med børnesikrede kæder

Der er ingen grund til at gå på kompromis med æstetik i hjemmet eller børnesikring, for du kan vælge lige præcis den solafskærmning, du vil have med kædetræk, uden det betyder fare for de små. Med en kædestrammer, bliver gardinkæden holdt fast i vindueskarmen eller du kan vælge at få kæder, der knækker af sig selv ved belastning på over 6 kg. Har børnene nået at få fingrene i kæden, kan du efterfølgende samle den i samleleddet igen.

Gardiner-med-boernesikrede-kaeder
Motoriserede-gardinloesninger

børnesikkerhed

Motoriserede gardinløsninger

Ligesom med cordless® betjeningsmetoden, er vores motoriserede gardinløsninger helt frie for snore- og kædetræk. Om du har rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner eller persienner, kan de alle sammen blive betjent med en fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tabletenhed – både til IOS og Android. Alle vores motoriserede løsninger er komfortable med styresystemerne Brel Home, Somfy Connexoon RTS og Somfy TaHoma®.

Få Skræddersyet Rådgivning om Børnesikre Gardinløsninger

Børnenes sikkerhed er af allerstørste betydning, når der er småbørn i hjemmet. Derfor tilbyder vi skræddersyet rådgivning om børnesikrede gardinløsninger, der kombinerer funktionalitet, æstetik og sikkerhed på den bedst mulige måde.

Uanset om du foretrækker rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner eller persienner, kan vi hjælpe dig med at finde den ideelle løsning, der passer til dit behov for både æstetik og sikkerhed. Vi kan også rådgive dig om motoriserede gardinløsninger, der er fuldstændig fri for snore- og kædetræk og giver dig mulighed for at betjene dine gardiner med fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tablet.

Vores mål er at skabe et trygt og behageligt miljø i dit hjem, hvor både voksne og børn kan nyde godt af solafskærmning og æstetik uden bekymring. Besøg vores showroom for at se vores udvalg af børnesikre gardinløsninger i virkeligheden, eller kontakt os telefonisk eller via e-mail for personlig assistance. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et trygt og smukt hjem, hvor dine børn kan trives og lege uden bekymring.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content