Syning

Hos Merkur Gardiner tager vi hånd om hele processen, lige fra at måle op, til at sy dine gardiner, til at montere dem – både til vores privat- og erhvervskunder. Vores slogan er når detaljen tæller, og det kan man se afspejlet i vores syninger. Vi har vores egen systue med flere symaskiner, så vi kan mestre de forskellige syninger, der alle bliver udført med stor ekspertise og nøjagtighed uanset tekstilstoffet.

kovser

Syning

Sans for detaljen

Det sidste præg på tekstilet er syningen, og her kan du vælge mellem flere syninger. Ønsker du dine gardiner skal være med rynkebånd, kan vi sy gardinerne med standard rynkebånd, regisbånd og wavebånd, afhængigt af, hvordan du vil have udtrykket i toppen af gardinstoffet. Fælles for alle rynkebåndsmuligheder er, at de falder i bløde bølger. Så kan du vælge kovser, hvor gardinet sidder rundt om gardinstangen, og falder ned i bløde folder.

Syning

Læg sidste hånd på designet

Vil du gerne have et klassisk udtryk, hvor tekstilerne er sammenfoldet i toppen i et bestemt mønster, anbefaler Merkur Gardiner faste læg. Her kan du vælge mellem fladlæg, 1 læg, 2 læg, 3 læg eller londonlæg, afhængigt af, hvor mange og hvor synlige folderne skal være i dit tekstilstof. I vores showroom kan du se alle typer syninger, så du kan lade dig inspirere og vælge den syning, der passer bedst til din bolig.

gardinstang

Wavebånd

Kovser

2 læg

3 læg

Rynkebånd

Skab det perfekte udtryk med Merkur Gardiners komplette service

Hos Merkur Gardiner forstår vi, at valget af gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør kan være en kompleks proces, både for private hjem og virksomheder. Derfor tilbyder vi også en komplet servicepakke, der dækker alle dine behov, fra rådgivning og valg af produkter til montage, reparation, syning og vask og rens. Vores mål er at gøre processen så enkel og problemfri som muligt, så du kan skabe det rum, du altid har drømt om.

 

Erfarende rådgivere

Vores erfarne team af eksperter står klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning i valget af produkter, dimensionering, farvevalg og installation. Uanset om du ønsker at opgradere dit hjem med elegante gardiner, skabe et professionelt arbejdsmiljø med smukke persienner eller tilføje et strejf af komfort med et luksuriøst gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

 

Det "store" lille ekstra

Vi går den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse med hvert enkelt køb ved at tilbyde enestående service, pålidelige produkter af høj kvalitet og professionel installation, reparation, syning og vask og rens. Vores dedikation til kundetilfredshed strækker sig langt ud over salget.

 

Tag kontakt med os, så vi kan hjælpe dig!

Så hvis du står over for en boligindretningsopgave eller har brug for at opgradere dit hjem eller din virksomhed med nye gardiner, persienner, lamelgardiner, tapeter eller gulvtæpper, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte udtryk til dit rum med vores omfattende service og ekspertise.

Gardinløsninger

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Gardinskinner og stænger

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Boligindretning

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Priser

Priser

Skriv til os og få et uforpligtende opkald

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig Solafskærmning

Tekstilgardiner

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig solafskærmning

Vinduesmarkiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Services

Vask og rens

Find inspiration i vores Cases

Inspiration

Personlig boligindretning

Erhvervsindretning

Få et uforpligtende besøg

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Kontakt

Medarbejdere

Merkurs historie

Brands

Mission, vision og værdi

Miljø / CSR

Cookies

Kontakt os for en
uforpligtende samtale

Skip to content