Udvendige screens

Udvendige screens er en robust udvendig solafskærmning, som giver effektiv beskyttelse mod skarpt sollys, overopvarmning og lysreflekser indenfor. De udvendige screens kommer i et spændende farveudvalg, og er slidstærke mod kraftig blæst og regnvejr, så det behagelige lysindfald altid er sikret.

Udvendige screens tilpasset vinduerne på bygningen

udvendige screens

Skræddersyede screens

Udvendige screens bliver skræddersyet efter mål, og da de kan fås helt op til 6 meter i bredden og 6 meter i højden, er de velegnede til både store og små glaspartier og til ovenlysvinduer. Screendugen kommer i fem standardfarver eller I kan vælge at få screensene produceret i en speciel RAL-farve, hvor hele farveskalaen er aktuel. Udvendige screens er produceret af glasfibertråde, der er belagt med PVC-belægning, som gør screendugene brudfaste, brandhæmmende og solide mod kraftige solstråler, blæst og regn samt svingende temperaturer. Da de udvendige screens sidder monteret på ydersiden af vinduerne, slipper der minimalt varme indenfor, uden at gå på kompromis med et behageligt lysindfald.

udvendige screens

Skab et godt indeklima

Screendugen er produceret af glasfiber, som kan modstå solens direkte lysstråler og varme med op til 85 %. Da screendugen er monteret udenpå vinduerne, når dugen at reflektere sollyset tilbage, før det rammer selve vinduesruderne – det forhindrer overophedning af rum. og giver en behagelig indvendig temperatur. Med sin kombination af at give behagelige temperaturer og skærme effektivt mod lysreflekser, er udvendige screens ideelle til kontor- og læringsmiljøer, hvor meget arbejde foregår indendørs og ved computerskærme. Dertil er udvendige screens et godt alternativ til blæsere og air condition i forhold til at skabe gode rumtemperaturer.

udvendige screens

Inspiration

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

Mirabelle: En historie om kvalitet og tradition

I hjertet af Nørrebro i København finder man Mirabelle Spiserìa, et spisested der stråler af autenticitet og varme. Dette charmerende sted er resultatet af et tæt samarbejde mellem de kreative arkitekter fra All That Matters og vores dygtige team hos Merkur Gardiner.

læs mere
Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Fremtidens design på Designmuseum Danmark

Elsker du smukt design og at tænke på fremtiden? Så bør du læse med her og besøge Designmuseum Danmark inden 31. december 2024 for at opleve den fantastiske udstilling “The Future is Present”.

læs mere
Adapt Agency

Adapt Agency

I 2020 fik det digitale bureau ADAPT, med over 120 kreative medarbejdere, fingrene i et unikt byhus i det maleriske Christianshavn. Deres drøm? At skabe et kontor, der sprudlede af kreativitet og innovation.

læs mere
udvendige screens

udvendige screens

Vælg mellem standard og zip-modellen

De udvendige screens er monterede i en kassette over vinduerne og med skinner på hver side ned langs vinduerne, som screendugen kører op og ned i. Denne montering sikrer både, at der intet sollys trænger ind fra siden og screendugen er fastspændt. Har I en arbejdsplads, der ligger ud til havet eller på anden vis er meget eksponeret for kraftig vind, anbefaler Merkur Gardiner zip-modellen, som er mere modstandsdygtig mod blæst og regn. Med zip-modellens lynlåsesystem, bliver screendugen fastlås i sideskinnerne, som gør at dugen kan være kørt ned selv med vindhastigheder på op til 20 meter i sekundet. Det gør zip-modellen til markedets mest vindstabile udvendige solafskærmning.

udvendige screens

Betjen screens nemt

Den motoriseret løsning er nemmest til udvendig solafskærmning. Stå indenfor og styr screensene via en vægkontakt, fjernbetjening eller app. Vores motoriserede udvendige screens er kompatibel med styresystemet Somfy TaHoma® switch. Med en fuldautomatisk sol- og vindsensor, som afhængigt af sollys, varmegrader, blæst og regn, kører screensene selv op og ned. Det sikrer både screensene en lang funktionsdygtighed og et behageligt indeklima.

udvendige screens

Vi rådgiver og vejleder jer til de helt rigtige løsninger efter jeres ønsker og behov!

Kontakt os og start en dialog. Så kan vi komme på besøg og få et indblik i jeres ønsker og krav.

Vi rådgiver jer og hjælper jer med at komme frem til den ønskede løsning og udarbejdet et tilbud.

Vi komme ud til jer og lave alle opmålningerne på stedet for at sikre bedst mulig resultat.

Vi leverer og monterer alt for jer, så i kan tage jeres løsninger i brug uden yderligere besvær. 

Udvendig-Screens

udvendige screens

Motor- og sensorbetjente screens

Da dine screens er monteret udenfor, er den motoriseret løsning mest ideel. Du kan indefra styre screensene med en vægkontakt, fjernbetjening eller app, køre screensene op eller ned. Vores motoriserede screens er kompatible med styresystemet Somfy TaHoma® switch.

Få den maksimale komfort med en fuldautomatisk sol- og vindsensor, som kører screen op og ned afhængigt af solens lys- og varmeintensitet samt regnen og blæstens styrke. På den måde forlænger du screensenes levetid og sikrer et behageligt indeklima.

Kontakt os for Professionel Rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indevendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget. Uanset om i ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med skræddersyede rullegardiner eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et miljø, der er både professionelt og indbydende.

Skip to content