Udvendige screens

Udvendige screens er en robust udvendig solafskærmning, som giver effektiv beskyttelse mod skarpt sollys, overopvarmning og lysreflekser indenfor. De udvendige screens kommer i et spændende farveudvalg, og er slidstærke mod kraftig blæst og regnvejr, så det behagelige lysindfald altid er sikret.

udvendige screens

Skræddersyede screens

Udvendige screens bliver skræddersyet efter mål, og da de kan fås helt op til 6 meter i bredden og 6 meter i højden, er de velegnede til både store og små glaspartier og til ovenlysvinduer. Screendugen kommer i fem standardfarver eller I kan vælge at få screensene produceret i en speciel RAL-farve, hvor hele farveskalaen er aktuel. Udvendige screens er produceret af glasfibertråde, der er belagt med PVC-belægning, som gør screendugene brudfaste, brandhæmmende og solide mod kraftige solstråler, blæst og regn samt svingende temperaturer. Da de udvendige screens sidder monteret på ydersiden af vinduerne, slipper der minimalt varme indenfor, uden at gå på kompromis med et behageligt lysindfald.

udvendige screens

Skab et godt indeklima

Screendugen er produceret af glasfiber, som kan modstå solens direkte lysstråler og varme med op til 85 %. Da screendugen er monteret udenpå vinduerne, når dugen at reflektere sollyset tilbage, før det rammer selve vinduesruderne – det forhindrer overophedning af rum. og giver en behagelig indvendig temperatur. Med sin kombination af at give behagelige temperaturer og skærme effektivt mod lysreflekser, er udvendige screens ideelle til kontor- og læringsmiljøer, hvor meget arbejde foregår indendørs og ved computerskærme. Dertil er udvendige screens et godt alternativ til blæsere og air condition i forhold til at skabe gode rumtemperaturer.

udvendige screens

Vælg mellem standard og zip-modellen

De udvendige screens er monterede i en kassette over vinduerne og med skinner på hver side ned langs vinduerne, som screendugen kører op og ned i. Denne montering sikrer både, at der intet sollys trænger ind fra siden og screendugen er fastspændt. Har I en arbejdsplads, der ligger ud til havet eller på anden vis er meget eksponeret for kraftig vind, anbefaler Merkur Gardiner zip-modellen, som er mere modstandsdygtig mod blæst og regn. Med zip-modellens lynlåsesystem, bliver screendugen fastlås i sideskinnerne, som gør at dugen kan være kørt ned selv med vindhastigheder på op til 20 meter i sekundet. Det gør zip-modellen til markedets mest vindstabile udvendige solafskærmning.

udvendige screens

Betjen screens nemt

Den motoriseret løsning er nemmest til udvendig solafskærmning. Stå indenfor og styr screensene via en vægkontakt, fjernbetjening eller app. Vores motoriserede udvendige screens er kompatibel med styresystemet Somfy TaHoma® switch. Med en fuldautomatisk sol- og vindsensor, som afhængigt af sollys, varmegrader, blæst og regn, kører screensene selv op og ned. Det sikrer både screensene en lang funktionsdygtighed og et behageligt indeklima.

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Bolig

Tapeter

Gulvtæpper

Puder

Møbeltekstiler

Badeforhæng

Tekstiler

Gardinskinner og stænger

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Udvendige screens

Få et uforpligtende besøg

Brancher

Kontorindretning

Hotelindretning

Offentlige institutioner

Indretning

Akustik

Hynder

Puder

Sengetæpper

Sengekjoler

Indvendig

Tekstiler

Solafskærmning

Rullegardiner

Lamelgardiner

Mørklægning

Foldegardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Persienner

Miljøvenlige gardiner

Udvendig

Udvendige screens

Markiser

Terrasse- og altanmarkiser

Udestuemarkiser

Vinduesmarkiser

Sidemarkiser

Pergolaer

Kundecases

Miljø

Vask og rens

Rådgivning

Børnesikkerhed

Ældre- og handicapvenlige løsninger

Vask og rens

Montage

Reparation

Syning

Få et uforpligtende besøg

Vi medarbejdere

CSR

Priser

Cookies

Merkurs historie

Mission, vision
og værdier

Brands